CARSNEWS
NEW MODELS

Δείτε έναν πύργο από τέσσερα φορτηγά Volvo (video)

Πρόσφατα η Volvo Trucks προχώρησε σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα του κλάδου των επαγγελματικών κίνηση παρουσιάζοντας τις νέες σειρές φορτηγών (τα Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM, and Volvo FMX). Μάλιστα ο τωρινός πρόεδρος της εταιρίας Roger Alm θέλησε να προκαλέσει αίσθηση, όπως ο προκάτοχός του Claes Nilsson που είχε δώσει το πράσινο φως για το απίστευτο βίντεο με το σπαγγάτο του Claude Van Damme (είχε γυριστεί το 2013 και μπορείτε να το δείτε στο τέλος του άρθρου).

Έτσι, οι ιθύνοντες της Volvo Trucks αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα εξίσου εντυπωσιακό βίντεο με τίτλο «The Tower». O λόγος είναι απλός και όπως μπορείτε να δείτε κατάφεραν να ανεβάσουν από ένα φορτηγό πάνω στο άλλο δημιουργώντας ένα κινούμενο πύργο που φτάνει σε ύψος τα 15 m και σε συνολικό βάρος τους 58 tn!

Στην κορυφή του πύργου στέκεται ο Roger Alm ο οποίος παραδέχτηκε πως από τόσο μεγάλο ύψος και όλο αυτό τον όγκο να κινείται δεν έβλεπε την ώρα να πατήσει στο έδαφος. Εδώ να πούμε πως το διαφημιστικό σποτάκι γυρίστηκε μέσα σε ένα μήνα και κάπου στα τέλη του 2019, στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Αρκετά με τα λόγια, απολαύστε τα σχετικά πολύ εντυπωσιακά βίντεο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η ηλεκτροκίνηση γεννιέται και πεθαίνει στους φορτιστές

cars

To νέο VW Golf αγρίεψε και ομόρφυνε!

cars

Ανησυχίες στους αντιπροσώπους αυτοκινήτων στην ΕΕ από την κάθετη πτώση των πωλήσεων – Μέτρα στήριξης από τα εργοστάσια

cars

Ποιό ήταν το πιο δημοφιλές σπορ αυτοκίνητο στον κόσμο για το 2019;

cars

Verstappen για τα sprint: «Ένας αγώνας είναι αρκετός»

cars

Έτοιμη για την Γενεύη η ανοιχτή Aston Martin Vantage Roadster

cars

H Brabham BT62 είναι ένα θαύμα αεροδυναμικής

cars

Πότε χρειαζόμαστε τα χειμερινά ελαστικά; (Video)

cars

Ένα Audi RS Q8 με 1.000 άλογα!

cars