CARSNEWS
MOTONEWS

Στην Ελλάδα η νέα μοτοσικλέτα QJMOTOR SRT 700 SX για ταξίδια με δόσεις περιπέτειας

Το νέο SRT 700 SX είναι η ιδανική μοτοσυκλέτα για το ελληνικό τερέν με adventure χαρακτηριστικά, δικύλινδρο κινητήρα και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Top Gear TEAM

Συμμετέχει στην ανταγωνιστική κατηγορία των adventure μοτοσυκλετών τουρισμού στα μεσαία κυβικά και είναι ιδανική πρόταση για το ελληνικό τερέν.

Η νέα SRT 700SX της QJMOTOR διαθέτει enduro εμφάνιση με όρθια θέση οδήγησης, μικρό αλλά λειτουργικό φέρινγκ, ακτινικούς τροχούς (17” πίσω και 19” μπροστά) και έναν δικύλινδρο κινητήρα που τα καταφέρνει εξίσου καλά σε αστικό περιβάλλον όσο και στο ταξίδι.

QJMOTOR SRT 700 SX

Το νέο SRT 700SX διαθέτει αναβαθμισμένη εργονομία, καινούργιο τιμόνι μεταβλητής διατομής, ρυθμιζόμενες μανέτες, θερμαινόμενα γκριπ, θερμαινόμενη σέλα και Off-Road μαρσπιέ με αφαιρούμενους ελαστικούς αποσβεστήρες κραδασμών.

Στο πίσω μέρος υπάρχει νέα αλουμινένια σχάρα με πρόβλεψη για τοποθέτηση τριών βαλιτσών. Υπάρχει επίσης κεντρικό στάντ εκτός από το πλαινό και ειδικά κάγκελα προστασία του κινητήρα.

QJMOTOR SRT 700 SX

Ο εξοπλισμός άνεσης περιλαμβάνει φώτα LED και μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT, που διαθέτει Bluetooth και Wi-Fi, προσφέρει εκτεταμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας και παροχής πληροφοριών.

Ο αναβάτης της νέας SRT 700SX έχει τη δυνατότητα να προβάλλει το χάρτη πλοήγησης στην οθόνη (μέσω εφαρμογής τρίτου παρόχου), να παρακολουθεί την πίεση και τη θερμοκρασία των ελαστικών μέσω του συστήματος TPMS, ενώ διαθέτει και θύρα USB για τη φόρτιση της συσκευής του.

Στο τεχνολογικό τομέα υπάρχει ένα πλαίσιο χωροδικτύωμα μαζί με ένα ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ. μπροστά κι ένα επίσης αλουμινένιο ψαλίδι πίσω, με ρύθμιση για προφόρτισης και απόσβεσης. Το δε σύστημα πέδησης εφοδιάζεται με ακτινικά φρένα της Brembo με δίσκους 320 χιλ. μπροστά και ABS της Bosch.

QJMOTOR SRT 700 SX

Τέλος, ο δικύλινδρος κινητήρας των 698 κ.εκ. αποδίδει 70 ίππους και 70 Nm ροπής με την μέση κατανάλωση να προσδιορίζεται στα 4,6 λίτρα/100 χλμ. (σύμφωνα με το πρότυπο μέτρησης WMTC3). Είναι ο ίδιος που έχουμε δει και στην πιο ασφάλτινη έκδοση SRT 700 S.

Όπως όλα τα μοντέλα της QJMOTOR, έτσι και το νέο SRT 700 SX κυκλοφορεί στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή των 6.995 ευρώ σε τρεις χρωματισμούς.

Related Articles

Η συλλεκτική Vespa – Νέα έκδοση για τα 140 χρόνια της Piaggio

Bury

Έρχεται νέα σειρά KTM Super Duke 1390;

cars

Best Moto: Το βραβείο της CFMOTO

cars

Honda – Νέες Christmas Offers με όφελος έως 920 ευρώ

cars

Θρηνεί ο χώρος του αυτοκινήτου, έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παππάς

cars

Honda CBR 1100XX: Ο θρυλικός πύραυλος της δεκαετίας του 1990

cars

Η μοτοσικλέτα που ρίσκαρε σχεδιαστικά και κέρδισε

cars

Τρομακτικό Τροχαίο Στην Ηλιούπολη – Διαλύθηκε Μοτοσυκλέτα & Τραυματίστηκε Σοβαρά Οδηγός

Bury

Το νέο Zeeho AE6+ είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ σε τιμή- έκπληξη

cars