CARSNEWS
AUTONEWS

Άγρια συμπλοκή σε σχολείο: «Μιλήσαμε οι γονείς και ο άλλος γονέας έδειξε ενδιαφέρον, μίλησαν και τα παιδιά και τέλος καλό»

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων σε σχολεία και πλατείες. Το τελευταίο συνέβη σε Γυμνάσιο των βορείων προαστίων της Αττικής και συγκεκριμένα στην Άνοιξη. Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξε μία άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο μαθητών της Α΄ Γυμνασίου την ώρα που σχολούσαν.

Όλα φέρεται να ξεκίνησαν όταν ο ένας ανήλικος έφτυσε τον άλλον και ο δεύτερος, ως αντίδραση, σήκωσε τον πρώτο ψηλά με τα χέρια του και τον έσπρωξε με δύναμη.

Το παιδί έπεσε κάτω και χτύπησε την πλάτη και το κεφάλι του. Έχοντας χάσει τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 13χρονος δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

«Τέλος καλό όλα καλά»

«Δε θέλουμε δύο παιδιά να φτάνουν σε αυτό το σημείο να αψιμαχούν και να χρησιμοποιούν κάποια άλλα μέσα ώστε να λύσουν την όποια διαφορά που μπορούν να έχουν», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας του μαθητή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, Στάθης Μπισμπίκης.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε μια κατάσταση bullying. Το παιδί είναι καλά, ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο, το σχολείο αντέδρασε τάχιστα. Επειδή μίλησα με το παιδί μπορώ να σας πω ότι δεν είχε ποτέ μια βίαιη συμπεριφορά, ούτε το ένα παιδί ούτε το άλλο είναι επιθετικά. Σαν παιδιά δεν γνωρίζουν ποια είναι η δύναμή τους… δε θέλω να δικαιολογήσω τίποτα. Κάτι πάρα πολύ μικρό μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πάρα πολύ μεγάλο».

Όπως λέει ο πατέρας του μαθητή: «Όταν πήγα στο σχολείο, αυτό που μου έδωσε ο διασώστης ως εικόνα, μου είπε ότι κινητικά είναι εντάξει, δεν έχουμε κάποιο άμεσο τραύμα».

«Μιλήσαμε οι γονείς και ο άλλος γονέας έδειξε ενδιαφέρον, μίλησαν και τα παιδιά και τέλος καλό όλα καλά», καταλήγει.

Related Articles

Citroen E-Jumpy. Eξηλεκτρισμός και στα επαγγελματικά οχήματα

cars

Νέο Honda Civic. Ώρα για ανανέωση

cars

Η Racing Point στοχεύει στο άλμα τετράδας για το 2020!

cars

Η Lamborghini Diablo 30άρησε…

cars

Θάνατος-μυστήριο στην Κουρούτα – Αναζητούν την ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στην παραλία

cars

ID.3 1st Edition. Η επόμενη μέρα της αυτοκίνησης

cars

Η Nissan λέει όχι στον εξηλεκτρισμό του νέου “Z”… προς το παρόν!

cars

Όταν ο Βασιλιάς Κάρολος επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Nissan

cars

Η BMW αποκαλύπτει το άγνωστο πρωτότυπο της X6.

cars