CARSNEWS
NEW MODELS

Έγκλειστος στο εργοστάσιο της Williams στο Γκρόουβ!

Στις 16 Απριλίου ο Sir Frank Williams έκλεισε τα 78 χρόνια του. Γενέθλια υπό πρωτόγνωρες συνθήκες για τον γεννημένο το 1942 ιδιοκτήτη της δεύτερης –από πλευράς κατάκτησης τίτλων- ιστορικότερης ομάδας της Formula 1, καθώς ήταν υποχρεωμένος να τα γιορτάσει υπό συνθήκες καραντίνας.

Ο Sir Frank επέλεξε να περάσει την περίοδο του εγκλεισμού όχι στην πολυτελή οικεία του, αλλά στο εργοστάσιο της ομάδας, στο Γκρόουβ! Εκεί, ανάμεσα στα δημιουργήματά του, τα μονοθέσια που ανέδειξαν την Williams ως μία από τις σημαντικότερες ομάδες στην ιστορία της Formula 1.

Η αλήθεια είναι ότι ο 78άχρονος Sir Frank από τον θάνατο της επί σχεδόν 40 χρόνια συζύγου του, Virginia, το 2013, πολλές βραδυές επέλεγε να μένει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του στο εργοστάσιο της ομάδας. Όμως οι «ειδικές» συνθήκες της καραντίνας επέβαλλαν την παραμονή του σε συγκεκριμένο χώρο.

Άλλωστε ο Sir Frank ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, μιας και εδώ και 34 χρόνια είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που είχε στις 8 Μαρτίου του 1986.

Βεβαίως έχει αρκετούς ανθρώπους που τον φροντίζουν, ενώ πολύ συχνά τον επισκέπτεται και ο ηλικίας 2,5 ετών εγγονός του, ο γιός της Claire Williams, στον οποίον οι Sir Frank έχει μεγάλη αδυναμία.

Όσο για το πώς περνά τον χρόνο του, η κόρη του αποκάλυψε πως «παρακολουθεί μανιωδώς αγώνες ράγκμπι από το παρελθόν, καθώς και ιστορικούς αγώνες της Formula 1»!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης θα είναι μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμη

cars

Performance Pack για το Tesla Model 3

cars

Τι συνέβη όταν τρία μονοθέσια σημείωσαν τον ίδιο χρόνο στις κατατακτήριες; (videos)

cars

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι έδειξαν οι πρώτοι έλεγχοι – Σε τι ποσό ανήλθαν τα πρόστιμα

cars

To εκπληκτικό το Nissan GT-R50 by Italdesign (Video)

cars

Με περισσότερους από 600 PS η νέα Chevrolet Corvette Z06

cars

Ποια είναι η νέα Ferrari του Verstappen;

cars

Mercedes και Audi ετοιμάζονται για επανεκκίνηση της παραγωγής

cars

Covid-19: Τα νέα μέτρα προστασίας σε επιβατικά οχήματα

cars