CARSNEWS
F1 & RACES

Έρχεται η… βόμβα: Ο Χάμιλτον πάει στην Ferrari

Το deal του αιώνα μεταξύ του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή και της ιταλικής ομάδας στη Formula 1 αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Ο νέος μήνας μπήκε με τον πιο επεισοδιακό τρόπο καθώς όπως όλα δείχνουν ο Λιούις Χάμιλτον ετοιμάζεται για το απίστευτο. Οι φήμες των τελευταίων ωρών που τον ήθελαν να υπογράφει στη Scuderia Ferrari για το 2025 φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται και οι ανακοινώσεις αναμένονται από στιγμή σε στιγμή.

Η συνεργασία που βρίσκεται «στα σκαριά» εδώ και χρόνια όλα δείχνουν πως θα γίνει πραγματικότητα και θα προκαλέσει «σοκ» σε όλο το φάσμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και από το 2025 ο Λιούις Χάμιλτον θα γίνει οδηγός της Scuderia Ferrari. Μάλιστα το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει θα έχει διάρκεια για πάνω από ένα χρόνο. Στην ιταλική ομάδα θα πάρει τη θέση του Κάρλος Σάινθ, με τον Ισπανό να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, πιθανώς στην Audi.

Λιούις Χάμιλτον

Φωτογραφία: Mercedes/LAT

Ο Χάμιλτον έγινε οδηγός της Mercedes-AMG το 2013 και με τη γερμανική ομάδα έχει κατακτήσει 6 παγκόσμιους τίτλους. Τον Σεπτέμβριο του 2023 υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα του Μπράκλεϊ, όμως όπως φαίνεται είχε τη δυνατότητα να το σπάσει και να αποχωρήσει για νέες «περιπέτειες».

Φωτογραφίες: forkspor/X

Related Articles

Γιατί σταμάτησαν τα γυρίσματα της ταινίας του Brad Pitt για την Formula 1

cars

Όταν ο Michael Schumacher είπε ψέματα στον Eddie Jordan…

cars

Η F1 κινδυνεύει από έλλειψη… ανταλλακτικών!

cars

F1 News: Andretti Unveils Incredible New HQ With Formula One Facilities Despite Refusal

cars

Alpine banks on doing what McLaren couldn’t with its new tech chief

Bury

The best social media from Austin

cars

Grosjean: Ο Vasseur μπορεί να τα καταφέρει στη Ferrari

cars

GP Ρωσίας: Επιστροφή στις νίκες για Hamilton

cars

F1: Δίχως αντίπαλο ο Hamilton

cars