CARSNEWS
F1 & RACES

Γιατί σταμάτησαν τα γυρίσματα της ταινίας του Brad Pitt για την Formula 1

Σταμάτησαν τα γυρίσματα της ταινίας για την Formula 1 που ήδη έχει συζητηθεί όσο καμία από τον κόσμο του αυτοκινήτου και πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt

Top Gear TEAM

Brad Pitt Formula 1

Στον Grand Prix του Silverstone όλοι ασχολήθηκαν με τον Brad Pitt και την νέα ταινία που πρωταγωνιστεί, με θέμα την Formula 1. Αλλά ξαφνικά η ταινία της Apple (και με έναν εκ των παραγωγών να είναι ο Hamilton) σταμάτησε τα γυρίσματα και όχι γιατί η ομάδα του APX GP δεν τα πήγαινε καλά. 

Γιατί σταμάτησαν τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα σταμάτησαν λόγω της απεργίας του Χόλιγουντ που κάνει πρωτοσέλιδα τις τελευταίες ημέρες.

Και αυτό συνέβη λιγότερο από δύο εβδομάδες αφότου η ταινία προκάλεσε αναστάτωση στο βρετανικό Grand Prix, όπου το κινηματογραφικό συνεργείο απέκτησε το δικό του γκαράζ στο pit lane και έτρεξε με ένα αυτοκίνητο προδιαγραφών F2 (αλλά σε χαλαρό στυλ F1) στην πίστα για να συγκεντρώσει υλικό για την ταινία.

Η ομάδα και οι ψεύτικοι μηχανικοί της επρόκειτο να εμφανιστούν σε αρκετούς ακόμα αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά αυτό τώρα φαίνεται απίθανο να συμβεί.

Brad Pitt APXGP F1

Το συνδικάτο Screen Actors Guild – American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) κάλεσε τα 160.000 μέλη του σε απεργία την περασμένη εβδομάδα, εμποδίζοντας την παραγωγή των ταινιών Mission impossible – Dead Reckoning Part Two και Gladiator 2, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η διαμάχη αφορά το πόσο πληρώνονται οι ηθοποιοί για τις επαναλήψεις, ουσιαστικά, αν και η απειλή της τεχνητής νοημοσύνης είναι επίσης ένας παράγοντας.

Ο Pitt και ο συμπρωταγωνιστής του Damson Idris υποδύονται τους οδηγούς της μικρότερης και λιγότερο επιτυχημένης ομάδας της F1 στην ταινία που δεν έχει ακόμη τίτλο, με τον χαρακτήρα του πρώτου να είναι ένας θρύλος που επιστρέφει και τον χαρακτήρα του δεύτερου ένας καυτός πρωτάρης.

Related Articles

To F1 Vlog για το συναρπαστικό GP Γαλλίας (video)

cars

F1 News: Christian Horner Accuser Confirms Stance On Appeal With New PR Firm

cars

Δεν αποκλείει την επιστροφή του στην F1 ο Φέτελ

cars

Ο Φριζάχερ ανυπομονεί να οδηγήσει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης (vid)

cars

To Grand Prix Σιγκαπούρης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ (vid)

cars

Χρόνια πολλά Michael Schumacher – Never Give up…

cars

F1 GP Αυστρίας: Τρίτη συνεχόμενη pole για τον Verstappen!

cars

Mercedes bid to ‘add performance’ and begin 2024 development

cars

Formula 1: Ο Brad Pitt γίνεται πιλότος στη νέα του ταινία

cars