CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Φριζάχερ ανυπομονεί να οδηγήσει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης (vid)

Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Πάτρικ Φριζάχερ δηλώνει έτοιμος για να οδηγήσει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης στις 23 Σεπτεμβρίου.

Το μονοθέσιο της Red Bull που πήρε τον τίτλο της Formula 1 το 2011, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να «ταράξει» το έδαφος ανεβάζοντας ψηλά τα ντεσιμπέλ! 

Συγκεκριμένα η αυστριακή ομάδα θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για ένα «επικό» showrun στις 23 Σεπτεμβρίου 2023. Αυτός που θα οδηγήσει το εμβληματικό μονοθέσιο της Red Bull, με το οποίο πήρε το πρωτάθλημα ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι ο πρώην οδηγός της Formula 1, Πάτρικ Φριζάχερ. 

Θυμίζουμε ότι ο Φριζάχερ είχε οδηγήσει στην F1 με την Minardi στο πρώτο μισό του 2005. Επίσης είναι και ο μακροβιότερος οδηγός στο πρόγραμμα της Red Bull. Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά Showruns της ομάδας ανά τον κόσμο. Επίσης ο Φριζάχερ δεν θα είναι μόνος του στη Θεσσαλονίκη. Μαζί του πρόκειται να είναι τα αδέρφια από τη Γερμανία, Γιοχάνες Ουντότζι και Ελίας.

Το μονοθέσιο θα προσφέρει θέαμα σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή που θα εκτείνεται από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι το Μακεδονία Παλάς. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει «ντόνατς» και burnouts αναμένεται να μεταμορφώσουν τον εμβληματικό δρόμο της Θεσσαλονίκης σε κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Η Aston Martin είναι έτοιμη να αντεπιτεθεί

Η Aston Martin είναι έτοιμη να αντεπιτεθεί

Η Aston Martin θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες που είχε στο πρώτο μέρος της σεζόν και άπαντες στο στρατόπεδο της βρετανικής ομάδας είναι έτοιμοι για το δεύτερο μισό.

Το μήνυμα του Φριζάχερ που έστειλε στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα: 

Related Articles

Φόρμουλα 1: Η Mercedes παρουσιάζει το νέο μονοθέσιο W15 E PERFORMANCE

cars

Επίσημο: Grand Prix στο Μαϊάμι από το 2022!

cars

Τι περιμένουμε από τα ελαστικά στην πρεμιέρα του Μπαχρέιν;

cars

Η νέα Aston Martin AMR24 πάτησε πίστα για πρώτη φορά (vid)

cars

Montezemolo: Η Ferrari χρειάζεται Νο1 οδηγό

cars

Formula 1: Το μήνυμα της Ferrari στον Σάινθ και του Ισπανού σε… όλο το grid!

cars

F1: Ποια είναι η Penni Thow η μάνατζερ του Lewis Hamilton;

cars

Ferrari: Παραιτήθηκε ο Binotto!

cars

5 storylines we’re excited about ahead of the US GP

cars