CARSNEWS
F1 & RACES

Τι μετανιώνει περισσότερο ο Αλόνσο στην ζωή του

Spanish Formula One driver Fernando Alonso of Aston Martin speaks during a news conference ahead of the Hungarian Formula One Grand Prix at the Hungaroring racetrack in Mogyorod, near Budapest, Hungary, Thursday, July 20, 2023. The Hungarian F1 Grand Prix is held on Sunday, July 23, 2023. (AP Photo/Denes Erdos)

Ο Ισπανός δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1, ρωτήθηκε τι είναι αυτό για το οποίο μετανιώνει περισσότερο στην ζωή του και εκείνος έδωσε την απάντησή του. Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω θα ήθελε να ήταν πρωταθλητής με την Ferrari και θα ήθελε να… ζει τις στιγμές λίγο περισσότερο, δημιουργώντας αναμνήσεις.

Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ο γηραιότερος του grid της F1 (42 ετών), έχοντας στο παλμαρέ του δύο Πρωταθλήματα Οδηγών, από το 2005 και το 2006, με την Renault. Το πλούσιο πέρασμά του από την γαλλική ομάδα, την Minardi, την McLaren, την Ferrari, την… νέα Alpine και την Aston Martin, προϊδεάζει τον οποιανδήποτε πως ο Ισπανός βετεράνος, πρόκειται για άνθρωπος που κουβαλάει αμέτρητες εμπειρίες και αναμνήσεις.

Ωστόσο, ο ίδιος απάντησε στην ερώτηση “τι είναι αυτό που μετανιώνει περισσότερο”, αναφέροντας πως θα ήθελε ο χρόνος να γυρίσει πίσω και να του δώσει ένα πρωτάθλημα με την Scuderia Ferrari, αλλά και να ζήσει τις στιγμές δυνατότερα και ολοκληρωτικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος με τη Ferrari, αυτό είναι ίσως το πρώτο που θα διάλεγα αν μπορούσα να πάω πίσω στον χρόνο. Το 2010 και το 2012 βρεθήκαμε λίγους γύρους μακριά από τον τίτλο. Αυτό πιθανότατα θα μπορούσε να είχε αλλάξει λίγο την έκβαση πολλών πραγμάτων, την ιστορία που ακολούθησε πίσω από ορισμένα πράγματα.

Αυτό που μετανιώνω επίσης, σίγουρα, ήταν ότι δεν απόλαυσα περισσότερο τον καιρό μου (σ.σ. στην Formula 1), αλλά και την καριέρα μου. Ξέρω ότι βρίσκομαι στο τέλος της. Με περιμένει μια καινούρια ζωή σε ορισμένα χρόνια, που δεν θα οδηγώ, και κοιτάζοντας πίσω στην καριέρα μου βλέπω πολλά που συνέβησαν, καλές φιλίες και εκπληκτικές εμπειρίες. Αλλά νιώθω ότι θα μπορούσα να τα είχα χαρεί περισσότερο.

Αν είχα την ευκαιρία να ζήσω την ίδια ζωή ξανά, μάλλον δεν θα άλλαζα τίποτα με τις ομάδες μου. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να ζω λίγο περισσότερο τις στιγμές, και να προσπαθώ να αντλώ περισσότερες αναμνήσεις από αυτές. Κέρδισα το πρωτάθλημα στη Βραζιλία το 2005 και πάλι το 2006, και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από εκείνα τα απογεύματα και τις νύχτες. Κι αυτό είναι λίγο λυπηρό».//ΓΚ

Πηγή: ertsports.gr

Related Articles

Alpine bolster engine division with appointment of new power unit Technical Director Eric Meignan

cars

Albon: Επιπλοκές μετά την εγχείρηση!

cars

Συνεχίζει με Raikkonen-Giovinazzi η Alfa Romeo Racing!

cars

McLaren receive HUGE Formula 1 boost for 2024 with this new development

cars

Τι είναι το Grand Slam που σκέφτεται να καθιερώσει η Formula 1

cars

Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Bury

F1 to introduce new weekend format at Chinese GP

cars

F1: Αυτό είναι το καλεντάρι για το 2024 – Με τρεις σαββατιάτικους αγώνες το μενού

cars

Verstappen stays on top during second practice at Suzuka

cars