CARSNEWS
MOTONEWS

Έφτασε στην Ελλάδα το CFMOTO 450 NK – Δείτε την τιμή του

Έφτασε στην Ελλάδα το CFMOTO 450 NK – Δείτε την τιμή του
  • Διαβάστηκε από 3.120 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/08/2023

Μετά την Παγκόσμια παρουσίαση που έλαβε χώρα στις Φιλιππίνες πριν λίγες μέρες, η πολυαναμενόμενη CFMOTO 450NK έφτασε στην Ελλάδα και είναι ετοιμοπαράδοτη

Ποιο φίλτρο είναι ιδανικό για την μοτοσυκλέτα σου

Κινητήρας – Σχεδίαση

Η σχεδιαστική γραμμή του 450NK ακολουθεί τη φιλοσοφία του NK-C22 και η εμφάνισή του, με τις δυναμικές, αλλά ρέουσες γραμμές επιτυγχάνει το συνδυασμό “επιθετικότητας” και αεροδυναμικής που χρειάζεται μια γυμνή μοτοσυκλέτα. Τα μαρσπιέ σε συνδυασμό με τη θέση του τιμονιού εξασφαλίζουν μια θέση οδήγησης που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο Sport και στο άνετο, ενώ η σέλα έχει ύψος 795mm και μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 785 και 815mm. To 450NK διατίθεται σε 3 χρωματισμούς: Nebula Black (Μαύρο), Nebula White (Λευκό) και Zephyr Blue (Γαλάζιο).



 

Στην καρδιά του 450ΝΚ βρίσκεται έναν παράλληλος, δικύλινδρος κινητήρας 449cc που αποδίδει 46 ίππους στις 9.500 σ.α.λ. και 39 Nm ροπής στις 7.600 σ.α.λ., με την τοποθέτηση του στροφάλου στις 270° και την ροπή του κινητήρα να εξασφαλίζουν ότι το 450ΝΚ θα αποδώσει τα μέγιστα στους δρόμους της πόλης.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εξοπλισμός – Τιμή


Στις αναρτήσεις έχουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι της ΚΥΒ μπροστά και μονοσοκ αμορτισέρ πίσω. Το φρενάρισμα αναλαμβάνει ένας μονός δίσκος 320 χιλ. με μονοπίστονη δαγκάνα J.Juan μπροστά και ένας 220 χιλ. πίσω.



 

Στον εξοπλισμό εκτός από traction control, φώτα LED και ABS, το 450NK θα διαθέτει μια TFT έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών, που θα παρέχει συνδεσιμότητα Bluetooth, δυνατότητα navigation με ενσωματωμένες υπενθύμιση αλλαγής ταχυτήτων. Το προαιρετικό Τ-Box επιτρέπει την απρόσκοπτη σύνδεση οχήματος-τηλεφώνου, προσφέροντας λειτουργίες όπως αναβαθμίσεις OTA, MotoPlay, λειτουργίες ασφάλειας και αντικλεπτικής προστασίας, εγγραφή διαδρομής και προβολή πληροφοριών οχήματος σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής CFMOTO RIDE. Eπιπλέον, το 450ΝΚ διαθέτει θύρα φόρτισης τύπου C/Type-A.



 

To βάρος της 450NK είναι μόλις 165 κιλά, ενώ η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 5.590 ευρώ.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

H νέα Yamaha Tenere 700 World Rally στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

cars

Η Segway ταράζει τα νερά με μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα υψηλών επιδόσεων

cars

Αφιέρωμα – Honda 2024

cars

Περιστέρι: Ανήλικος σκοτώθηκε με τη μοτοσυκλέτα που έκλεψε

cars

Η MV Agusta στα χέρια της KTM – Αγορά πλειοψηφικού πακέτου από τους Αυστριακούς

cars

Honda προσφορές σχεδιασμένες για εσένα

cars

SYM SIBERIA – Η διάσχιση της Σιβηρίας με SYM ΝΗ-Τ 300 – 6η Ανταπόκριση

cars

UM Motorcycles: Στην Ελλάδα οι cruisers με κινητήρα 300 κ.εκ. Πόσο κοστίζουν

cars

Το νέο «παπάκι» του 2019, ένας μύθος πολύ σκληρός για να πεθάνει

cars