CARSNEWS
AUTONEWS

Αισιόδοξοι για την υγεία της 20χρονης φοιτήτριας που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και ακρωτηριάστηκε οι γιατροί

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται η κατάσταση υγείας της 20χρονη φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πατρών που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα και αποφασίστηκε να ακρωτηριαστεί μετά από επιπλοκές της νόσου που εμφάνισε.

Η φοιτήτρια μεταφέρθηκε, πριν από περίπου 20 ημέρες, από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου νοσηλευόταν, στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς παρουσίασε σηπτικά έμβολα, τα οποία δημιούργησαν γάγγραινα στο κάτω μέρος και των δύο ποδιών της, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 15/4 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, οι γιατροί στο νοσοκομείο ΚΑΤ πήραν την απόφαση για ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών, από το μέρος του γονάτου και κάτω, για να μην επεκταθεί η μόλυνση.

Η φοιτήτρια που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα κατέρρευσε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου στον χώρο του Τμήματος Μαθηματικών, όπου φοιτά.

Οι συμφοιτητές της 20χρονης κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την κοπέλα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου διασωληνώθηκε άμεσα, καθώς η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

Όταν η νεαρή κοπέλα είχε διαφύγει τον κίνδυνο, είχε μεταφερθεί σε παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ρίου. Ωστόσο εμφάνισε προβλήματα στα πόδια, με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί να αποφασίσουν την μεταφορά της, στο ΚΑΤ, όπου τελικά κρίθηκε απαραίτητο να ακρωτηριαστεί.

Related Articles

Νέο Fiat 500X Sport. Ενδιαφέρον συνδυασμός

cars

Με συννεφιά και πτώση της θερμοκρασίας η Μ. Τετάρτη – Ο καιρός έως το Πάσχα

Bury

Το MasterChef άλλαξε τα δεδομένα για GNTM και Φάρμα – Οι σκέψεις του Star Channel

cars

Με λίγη βοήθεια, το Suzuki Jimny μπορεί να γίνει ότι θέλεις!

cars

Η Maserati Grecale παίζει στα χιόνια.

cars

Ford Puma ST. Σε μία εντελώς διαφορετική κόντρα!!!

cars

Η AC Cobra “δαγκώνει” με V8 κινητήρα και 580 ίππους!

cars

Ford: Δύο νέες EV αρχιτεκτονικές και solid-state μπαταρίες μέχρι το 2030.

cars

Ηλέκτρα – Spoiler: Ποιος είναι ο άγνωστος άντρας που καταφθάνει στην Αρσινόη;

Bury