CARSNEWS
AUTONEWS

Το MasterChef άλλαξε τα δεδομένα για GNTM και Φάρμα – Οι σκέψεις του Star Channel

Αέρας αισιοδοξίας πνέει στο Star Channel με τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία σημειώνει το MasterChef. Το ριάλιτι μαγειρικής άλλαξε τα δεδομένα σε ότι αφορά το GNTM αλλά και τη Φάρμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open, οι υπεύθυνοι του Star Channel έχουν «ακούσει» την επιθυμία των τηλεθεατών για επιστροφή του GNTM όμως δεν ήταν εφικτό αυτό.

Η επιτυχία του Master Chef όμως και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης τα οποία σημειώνει στο δυναμικό κοινό, άρα και τα έσοδα που μπαίνουν στο ταμείο, έφεραν αέρα αισιοδοξίας στο Star Channel με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκέψεις για μια prime time αφιερωμένη στα reality.

Όπως αναφέρθηκε στον «αέρα» του Open, οι ιθύνοντες του Star Channel σκέφτονται από τη νέα σεζόν, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στην prime time να προβάλλεται το GNTM και Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή να προβάλλεται Η Φάρμα.

Το γεγονός πως οι εγκαταστάσεις της Φάρμας υπάρχουν ήδη, μειώνει κατά πολύ το κόστος του concept και αυτό αποτελεί σημαντικό παράγοντα.

Το επόμενο διάστημα, οι υπεύθυνοι του Star Channel θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη κατά την οποία αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις και τα δύο ριάλιτι.

Related Articles

Viral άνθρωποι και καταστάσεις σε μία συλλογή

cars

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 19χρονος φοιτητής βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του

Bury

Πετρέλαιο: Γιατί οι αγορές υποτιμούν τον γεωπολιτικό κίνδυνο – Καλπάζουν οι τιμές στην αντλία σε υψηλό 8μηνου

cars

Επιχείρηση από τον ισραηλινό στρατό στο νοσοκομείο Σίφα της Γάζας

cars

Sony και Honda αποκαλύπτουν την Afeela!

cars

Kosmoride. Και τα ηλεκτρικά mountain bikes της Giant στη παλέτα της

cars

Εντυπωσιακή αναβάθμιση για το Toyota Crown.

cars

Cupra. Αξιοποιεί την εμπειρία του Mattias Ekstrom

cars

Η νέα BMW 128ti προσφέρει κίνηση μπροστά και 265 ίππους!

cars