CARSNEWS
AUTONEWS

Απαράδεκτο: Έφυγαν οι ιερείς στο μνημόσυνο της μητέρας του Κώστα Κατσαφάδου – «Ψήφισες το νομοσχέδιο, δε σου διαβάζω τη νεκρή»

Απαράδεκτο περιστατικό φέρεται να συνέβη πριν από δύο εβδομάδες στην Αγία Τριάδα του Πειραιά με πρωταγωνιστές ιερείς και τον πρώην υπουργό Κώστα Κατσαφάδο ο οποίος είχε υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη και τα όσα μεταδόθηκαν στο «Πρωινό» του Ant1, πριν από δύο Κυριακές ήταν το μνημόσυνο της μητέρας του Κώστα Κατσαφάδου το οποίο θα τελούνταν στην Αγία Τριάδα του Πειραιά.

Ο πρώην υπουργός μαζί με ορισμένα ακόμα άτομα τα οποία ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη της, παρακολούθησαν την λειτουργεία και εν συνεχεία περιμέναν να τελεστεί το μνημόσυνο.

Τότε, ο ιερέας και ο ψάλτης αποσύρθηκαν και όσοι περίμεναν να τιμήσουν την μνήμη των δικών τους ανθρώπους έμεινα να περιμένουν στα βουβά να δουν τι θα ακολουθήσει.

Εν συνεχεία δημιουργήθηκε επεισόδιο εντός της εκκλησίας και ήρθε ένας άλλος ψάλτης ενώ τελικά ο ιερέας άλλαξε γνώμη και δέχθηκε να τελέσει το μνημόσυνο.

Τι λέει το περιβάλλον του Κώστα Κατσαφάδου

Η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 επικοινώνησε με το περιβάλλον του Κώστα Κατσαφάδου το οποίο ανέφερε: «Το μνημόσυνο της μητέρας του βουλευτή Κώστα Κατσαφάδου έγινε την περασμένη Κυριακή στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας Πειραιά. Τα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα στεναχώρησαν πολύ τον βουλευτή και δεν ήθελε να πάρει έκταση το θέμα για να μην αμαυρωθεί η μνήμη της μητέρας του, την οποία έχασε ξαφνικά. Θεώρησε ντροπιαστικό το γεγονός και για τον κόσμο που ήταν εκεί».

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» Γιώργος Λιάγκας δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του με τα όσα συνέβησαν εντός της Εκκλησίας.

«Απρέπεια, αν μου επιτρέπετε και το δικό μου σχόλιο. Δεν μπορεί η Εκκλησία να βεβηλώνει τη μνήμη ενός νεκρού. Να θες να μνημονεύσεις, να κάνεις ένα τρισάγιο ενός νεκρού στη μανούλα σου που πέθανε και να λέει ο παπάς “ψήφισες το νομοσχέδιο, δε σου διαβάζω τη νεκρή μάνα”. Σοβαρά τώρα Αρχιεπίσκοπέ μου, Σεβασμιότατε, Μακαριότατε, όλα αυτά τα αποδέχεστε; Όλα αυτά αποτελούν την επίσημη θέση της Εκκλησίας; Να μη διαβάζετε τους γονείς των νεκρών ανθρώπων που ψήφισαν το νομοσχέδιο;

Εσείς είστε οι άνθρωποι εδώ δηλαδή που εκφράζετε τον λόγο αγάπης του Χριστού; Χριστιανοί Ορθόδοξοι είμαστε όλοι. Τι κάνετε; Διχάζετε τον κόσμο; Τιμωρείτε τον κόσμο και δεν διαβάζετε τους νεκρούς γονείς τους; Πραγματικά είστε περήφανος για τη στάση αυτή; Διώχνετε τον κόσμο από την Εκκλησία» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Related Articles

Νέα Toyota Corolla – Με πολλές και σημαντικές αλλαγές

cars

Dacia Bigster Concept. Το νέο best seller της Dacia

cars

Βλάβη στα συστήματα πληροφορικής παρέλυσε 12 από τα 14 εργοστάσια της Toyota στην Ιαπωνία

cars

Alfa Romeo Giulia GTA. «Γκαζώνει» στο Goodwood Festival of Speed 2021

cars

Χρηματιστήριο: Άνοιγμα με ήπια πτώση – Στις 1.440 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Bury

Mini Aceman: Ολοκληρώθηκαν οι τελικές δοκιμές υπό ακραίες συνθήκες – Αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη παρουσίασή του

cars

Κίεβο: Η ιδέα του Πούτιν για δημιουργία ουδέτερης ζώνης δείχνει ξεκάθαρα ότι η Μόσχα σχεδιάζει να κλιμακώσει τον πόλεμο

cars

Έρευνα από την Tesla για την αυτανάφλεξη (VIDEO)

cars

Ford Mustang Mach-E. Είναι πραγματικότητα

cars