CARSNEWS
AUTONEWS

«Θα με σκοτώσει, βοηθήστε με» συγκλονίζει η 20χρονη θύμα revenge porn στην Πιερία

Εδώ και έξι χρόνια ζει υπό τις απειλές ενός 28χρονου, ο οποίος δημοσιεύει φωτογραφίες της στα social media, μια 20χρονη κοπέλα από την Πιερία.

Η νεαρή αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζει όλα αυτά τα χρόνια χθες αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει ο άνδρας που καταγγέλλει, να την εκφοβίζει.

«Δεν έχει σταματήσει ούτε μία μέρα. Ακόμα και σήμερα το έχει κάνει», λέει η καταγγέλλουσα στο LIVE NEWS.

«Ξεκίνησε τότε στα 14 μου αφού μιλούσαμε φιλικά πάντα, το είδε διαφορετικά. Στη συνέχεια μου είπε ότι θέλει να προχωρήσουμε, εγώ δεν το δέχτηκα και μου είπε ή θα μου στείλεις φωτογραφίες ή θα σε βιάσω» περιγράφει η 20χρονη.

«Φοβόμουνα, δεν μπορούσα να μιλήσω στους γονείς μου»

Ήταν μόλις 14 ετών το κορίτσι, όταν άρχισε να την εκβιάζει. Της έλεγε πως αν δεν του στείλει γυμνές φωτογραφίες, θα βρει τρόπο να της κάνει κακό.

«Φοβόμουνα, δεν μπορούσα να μιλήσω στους γονείς μου και σε κανέναν άλλο, ντρεπόμουνα. Αυτές οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο FB, στο Instagram, παντού και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, να με απειλεί, να με βρίζει, να στέλνει μηνύματα και σε άλλους, άντρες και γυναίκες.

«Πλέον νομίζω ότι δεν έχω ζωή, μου την έχει καταστρέψει. Έχει καταστρέψει την εφηβεία μου, τα πάντα… τα όνειρά μου», αναφέρει η καταγγέλλουσα.

Η κοπέλα έχει καταγγείλει τον συγκεκριμένο άνδρα από τα 14 της. Έχουν γίνει περιοριστικά μέτρα, όμως εκείνη λέει πως συνεχίζει τα ίδια.

«Στο μεσοδιάστημα που είχε αυτούς τους όρους τον έχουν ξανασυλλάβει, έχει περάσει αυτόφωρο και τον έχουν αφήσει», λέει ο δικηγόρος της.

«Φοβάμαι πάρα πολύ για τη ζωή, μου, αυτές οι απειλές οι καθημερινές, θα το κάνει κάποια στιγμή. Θα με σκοτώσει. Το υποσχέθηκε και μετά θα αυτοκτονήσει να μην μπει φυλακή» συγκλονίζει.

Τα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί στο FB με τα προσωπικά στοιχεία της κοπέλας είναι δεκάδες. Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτά, ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες της και χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις.

«Είμαι σίγουρη πως θα με σκοτώσει»

«Μου έστειλε απειλητικά μηνύματα και μου είπα πως ξεφτιλίστηκα. Θα έπρεπε να είχε σταματήσει μετά από όλα αυτό. Θέλω να δουν οι άντρες που με παίρνουν τηλέφωνο και θέλουν να κλείσουν ραντεβού μαζί, πως δεν είμαι εγώ αυτή που δημιουργεί αυτά το προφίλ.

Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Είμαι σίγουρη πως θα με σκοτώσει. Κάθε φορά που δημιουργεί ένα προφίλ, βάζει τον αριθμό τηλεφώνου μου και γράφει αισχρά σχόλια. Με αποτέλεσμα να παίρνουν τηλέφωνο άντρες και να θέλουν να κλείσουν ραντεβού μαζί μου. Δεν απαντάω στα τηλέφωνα. Δεν τον έχω πειράξει γιατί να γίνεται όλο αυτό σε εμένα, όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα λέει πως δεν φοβάται κανέναν και μου έχει υποσχεθεί πως δεν θα το σταματήσει ποτέ. Υπάρχει ένα προφίλ στο Facebook όπου έχει το όνομά μου και έχει βάλει φωτογραφίες μου. Θέλω να βρω την ησυχία μου, θέλω να τιμωρηθεί, δεν αντέχω άλλο. Μου Έχει καταστρέψει όλη την εφηβεία και εξαιτίας του δεν βρίσκω δουλειά. Είναι επικίνδυνος. Αυτή τη φορά θα με σκοτώσει. Θέλω να με βοηθήσει κάποιος, δεν αντέχω άλλο. Θα κάνει κακό και σε άλλες κοπέλες, και δεν πρέπει, δεν είναι σωστό» ξεσπά η 20χρονη, μιλώντας στην εκπομπή του Mega.

«Θέλω να μας κοιτάξουν κάποιοι λειτουργοί, καθώς όταν η κοπέλα απευθύνθηκε σε εκείνους, όπως και εγώ, η απάντησή τους ήταν  ’όλες το ίδιο λένε, να τους βάλουμε και από έναν αποκλειστικό αστυνομικό’’. Να σκεφτούν την απάντηση που μου έδωσαν πριν μερικά χρόνια. Θα υποβληθούν εκ νέου εγκλίσεις και θα φτάσουμε τις 10. Οι 4 έχουν εκδικαστεί, όπου οι 2 ήταν όταν ήταν ανήλικη η κοπέλα. Και στις 4 καταδικάστηκε. Είχε απαγόρευση επικοινωνίας με το θύμα αλλά και τους οικείους της. Μετά ήρθε ένα αυτόφωρο αλλά κανείς δεν είδε πως έχει παραβιάσει τους όρους αποφυλάκισής του. Μετά από πολλούς μήνες βγήκε ένα ένταλμα σύλληψης, εκείνος κρυβόταν και όλοι ήξεραν πού είναι. Του έθεσαν όρους αποφυλάκισης ξανά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν βλέπουμε να λειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός για την προστασία του θύματος» είπε ο δικηγόρος της κοπέλας, Γιάννης Αργυρόπουλος.

«Δεν έχει καμία κοπέλα τον λόγο να ντρέπεται εάν κάνει αυτό που κάνω εγώ σήμερα. Πρέπει να μιλάει. Αν όχι στους γονείς της, σε κάποιον. Να μην φοβάται καμία», κατέληξε η 20χρονη.

Τι απαντά η πλευρά του 28χρονου

Για πρώτη φορά, απαντάει η πλευρά του 28χρονου και δίνει τη δική του εκδοχή. Ισχυρίζεται πως δεν είναι κάποιος άγνωστος, αλλά ένα παιδί που ήταν μαζί με την ανήλικη τότε κοπέλα για αρκετό διάστημα.

«Είχανε σχέση δύο χρόνια σχέση κανονική. Όποιον και να ρωτήσεις στο χωριό θα σου πει το ίδιο» ισχυρίζονται.

«Ούτε φοβάται να βγει έξω το κορίτσι, κάθε μέρα έξω είναι. Είχαν μία σχέση, χώρισαν, μάλωσαν. Άρχισε να λέει ότι την εκβιάζει, γίνανε μηνύσεις. Το παιδί είναι πολύ ήρεμο, πηγαίνει στη δουλειά του και έχει απειλές. Το παιδί δεν ανεβάζει τέτοια πράγματα. Μόνο ψέματα λέει» υποστηρίζουν.

Related Articles

Bridgestone. Νέες προτάσεις για ελαστικά μοτοσικλετών

cars

Η Dacia θα αντικαταστήσει το Lodgy με ένα νέο, 7-θέσιο SUV;

cars

Ψάρι πλακί για την Κυριακή των Βαΐων

cars

Η νέα BMW X1 M35i xDrive είναι ένα μοντέλο επιδόσεων με κινητήρα 300 ίππων

cars

Ford. Με νέους προβολείς για μεγαλύτερη ασφάλεια τη νύχτα

cars

Nissan – Προσφέρει εμπειρία metaverse στους πελάτες της

cars

Η Ford περιορίζει τη συνεργασία με την VW στα ηλεκτρικά

cars

Χρόνια πολλά Formula 1. Η κορωνίδα των motorsports γίνεται 70!

cars

Οργή για την εκπαιδευτικό που κλείδωνε στην αποθήκη παιδικού σταθμού της Αλεξανδρούπολης τα ανήλικα ώστε να ηρεμήσουν

Bury