CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή Porsche 935 και πωλείται

H σύγχρονη εκδοχή της Porsche 935 βασίζεται στην 911 GT2 RS. Αυτό σημαίνει πως κινείται από έναν boxer 3,8 lt με διπλά turbo ο οποίος αποδίδει 700 PS. Το κιβώτιο είναι ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη με σταθερές που στέλνει τη διαθέσιμη ροπή στους πίσω τροχούς μέσω και ενός μπλοκέ διαφορικού με αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Η σύγχρονη 935 λοιπόν έχει κατασκευαστεί μόλις 77 φορές και αυτή των φωτογραφιών μας με το αμάξωμα από καθαρό, ακάλυπτο ανθρακόνημα, ενώ τα μόνο στοιχεία του αμαξώματός της που δεν είναι κατασκευασμένα από το συγκεκριμένο υλικό είναι οι εμπρός και πίσω κολώνες. Και αυτό γιατί η 935 έχει την ίδια οροφή με την GT2 RS στην οποία έχει προστεθεί μια έξοδο διαφυγής, ενώ όλα τα άλλα στοιχεία είναι καινούργια.

Η συγκεκριμένη 935 πέρα από ιδιαίτερη και σπάνια είναι πρακτικά ολοκαίνουργια και άστρωτη, μιας και έχει διανύσει μόλις 60 χιλιόμετρα. Κάτι που σημαίνει πως ο ιδιοκτήτης της είχε ευθύς εξαρχής κατά νου να την πουλήσει, ενώ η τιμή με την οποία διατίθεται φτάνει τα 1,45 εκατομμύρια ευρώ.

Το πιο πιθανό είναι πως γρήγορα θα βρεθεί αγοραστής της, μιας και θεωρείται ιδανική προσθήκη σε οποιαδήποτε συλλογή υπεραυτοκινήτων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Dacia Duster με κινητήρα ECO-G: Η υγραεριοκίνηση στην καλύτερή της στιγμή

cars

Το Toyota Yaris μέσα από τα μάτια των δημιουργών του (βίντεο)

cars

Η Porsche αντέχει στην κρίση της πανδημίας

cars

Η Mercedes θα μειώσει τα AMG μοντέλα για να πέσει ο μέσος όρος CO2

cars

Δεύτερη νιότη για το Picanto της Kia

cars

Μία Chevrolet Corvette Split Window με σύγχρονη καρδιά

cars

O ιταλικός Τύπος «φωτογραφίζει» το νέο Fiat Panda

cars

Επετειακές εκδόσεις για τα 100 χρόνια της Mazda

cars

Εξαγριωμένος οδηγός BMW εμβολίζει με μίσος ένα Ford (Video)

cars