CARSNEWS
MOTONEWS

Αυτή είναι η τιμή της νέας Aprilia RS 457

Το μικρό μοντέλο της σειράς RS φιλοδοξεί να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους νέους αναβάτες στην μεγάλη οικογένεια της Aprilia μέσω μιας online διαδικασίας προκράτησης.

Top Gear TEAM

Aprilia RS 457

Ισχυρή και διασκεδαστική αλλά συνάμα εύκολη και ελαφριά η νέας Aprilia RS 457 με σπορ χαρακτηριστικά και δικύλινδρο κινητήρα έρχεται και στην ελληνική αγορά μέσω μιας διαδικασίας προκράτησης που ενεργοποιείται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Μετά την παρουσίαση της RS 660, η οποία έγινε γρήγορα το πιο δημοφιλές σπορ μοντέλο στην Ευρώπη, η Aprilia συμπληρώνει τη σπορ γκάμα της μπαίνοντας σε μια νέα κατηγορία που κοιτάζει προς το μέλλον, τόσο τις νέες γενιές όσο και τις νέες αγορές.

Η νέα Aprilia RS 457 είναι το αποτέλεσμα ενός εντελώς νέου σχεδίου με ελαφριά αίσθηση στο δρόμο εμφανίζοντας εξαιρετική αναλογία ισχύος προς βάρος για μια μοτοσυκλέτα που μπορεί να οδηγηθεί με άδεια Α2. Εκτός των άλλων, διαθέτει πλαίσιο από αλουμίνιο και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.

Aprilia RS 457

Η μικρή σπορ μοτοσυκλέτα εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, υγρόψυκτο κινητήρα με δύο παράλληλους κυλίνδρους, 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής και τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο, ικανό να αποδίδει ισχύ 47 ίππους – τη μέγιστη δυνατή για μια μοτοσυκλέτα της κατηγορίας Α2. Το δε βάρος της μοτοσυκλέτας είναι 159 κιλά χωρίς υγρά (175 κιλά πλήρης), που εξασφαλίζει μια από τις καλύτερες αναλογίες ισχύος/βάρους για την κατηγορία.

Σε αυτά προσθέστε τρία riding mode, ABS και traction control ρυθμιζόμενο αλλά και με δυνατότητα απενεργοποίησης καθώς και γκάζι Ride by Wire. Στον προαιρετικό εξοπλισμό θα βρείτε το ηλεκτρονικό κιβώτιο quickshift για γρήγορες αλλαγές σχέσεων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη.

Η νέα Aprilia RS 457 διατίθεται για online προπαραγγελία με ενδεικτική λιανική τιμή στα 7.199 ευρώ.

Related Articles

CRF1100L Africa Twin ΜΥ24 και CRF1100L Africa Twin Adventure Sports ΜΥ24

cars

Τροχαίο με ένα νεκρό – Μοτοσυκλέτα καρφώθηκε σε κολώνα

cars

Οι Κάρλος Σάινθ και Ρίκι Μπράμπεκ θριαμβευτές του Ράλι Ντακάρ 2024

cars

Το KTM που λέει ευχαριστώ στη… NASA

cars

Έφτασε στην Ελλάδα το CFMOTO 450 NK – Δείτε την τιμή του

cars

Η μοτοσυκλέτα που εντυπωσίασε τον Μιχάλη Κοσίδη της ΑΕΚ

cars

Σύγκρουση ΙΧ με μοτοσυκλέτα στο 40ο χιλιόμετρο της ΠΕΟΑΘ – Τραυματίστηκε ο αναβάτης

cars

Ράλι Ντακάρ: Πέθανε ο αναβάτης των μοτοσικλετών Κάρλες Φαλκόν, οκτώ μέρες μετά το ατύχημά του

cars

Ένα μοδάτο και ηλεκτρικό scrambler φτιαγμένο από ανθρακόνημα

cars