CARSNEWS
F1 & RACES

Βολφ: Τέλος το «φλερτ» με Φερστάπεν

Ο Φερστάπεν αποτελούσε εδώ και χρόνια διακαή πόθο του Βολφ. Ο Αυστριακός ήθελε πριν από μία δεκαετία να τον εντάξει στην ακαδημία οδηγών της Mercedes. Ωστόσο ένας συμπατριώτης του, ονόματι Χέλμουτ Μάρκο, τον είχε προλάβει!

Έκτοτε ο Φερστάπεν είχε πάρει τον ρόλο του μεγαλύτερου αντιπάλου της Mercedes. Βέβαια αυτό για τον Βολφ δεν απέκλειε σε καμιά περίπτωση μια μελλοντική συμφωνία συνεργασίας των δύο πλευρών. Και οι φήμες για μία τέτοια συνεργασία είχαν φουντώσει στην αρχή της σεζόν.

Τότε ο πατέρας του Μαξ, Γιος Φερστάπεν, είχε συναντηθεί με τον Βολφ στο motorhome της Mercedes κατά το GP του Μπαχρέιν. Ο Γιος Φερστάπεν έψαχνε εναλλακτικές για τον Μαξ, καθώς είχε ξεσπάσει η υπόθεση Χόρνερ στην Red Bull.

Ακόμη και μετά την αθώωση του Χόρνερ, ο Γιος Φερστάπεν παρέμεινε σε κόντρα με τον Βρετανό. Και η κόντρα αυτή έδινε πάτημα στον Βολφ ώστε να προσεγγίσει τον Μαξ. Ο ίδιος ο Αυστριακός παραδέχτηκε ότι υπήρξαν συζητήσεις αλλά όχι συμφωνία.

Έτσι, με την Mercedes να στρέφεται τελικά, στον νεαρό Κίμι Αντονέλι το σενάριο του Φερστάπεν στην Mercedes μπαίνει -για την ώρα- στο συρτάρι. «Πρέπει να έχεις πίστη στους οδηγούς της ομάδας σου» δήλωσε ο Βολφ στο motorsport.com.

«Είναι σαν να έχεις σχέση και να φλερτάρεις με άλλους. Δεν το κάνω αυτό. Μόνο εάν ήθελα κάποια αλλαγή θα έκανα κίνηση. Και το ίδιο ισχύει, νομίζω, και για τον Μαξ» συμπλήρωσε ο Βολφ. «Θα δώσουμε την ίδια υποστήριξη και στους δύο οδηγούς μας» κατέληξε ο Αυστριακός.

Related Articles

«Ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι μια περίπτωση χωρίς ελπίδα» -Νέα μαρτυρία φίλου για την κατάσταση του θρύλου της F1

cars

«Ντροπιαστικό» για τη Formula 1 το πρόβλημα των ελαστικών Pirelli

cars

Formula 1: Ασταμάτητος Φερστάπεν και στη Σαουδική Αραβία!

cars

Η Andretti απαντά στην απαξίωση από την F1

cars

Πόσο χρειάζεται ο ανταγωνισμός για να αντιγράψει το DAS;

cars

Ποιους θεωρεί η Red Bull βασικούς της αντιπάλους στο 2024

cars

Leclerc concedes Red Bull will be ‘stronger’ in Japan

cars

F1: Οι βαθμολογίες οδηγών και κατασκευαστών μετά το GP Εμίλια Ρομάνια

Bury

F1 GP Αυστρίας FP3: Πάλι 1-2 η Mercedes (video)

cars