CARSNEWS
F1 & RACES

Ποιους θεωρεί η Red Bull βασικούς της αντιπάλους στο 2024

Στην αυστριακή ομάδα της Formula 1 πιστεύουν πως δεν θα επαναληφθεί η κυριαρχία που είχε το 2023 με 21 νίκες σε 22 Grand Prix.

Η νέα σεζόν της Formula 1 είναι προ των πυλών. Ένας μήνας απέμεινε ώστε να ξεκινήσει το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ, με πρώτο σταθμό να είναι το Grand Prix Μπαχρέιν. Το τριήμερο 29 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου θα δούμε τις κορυφαίες ομάδες και τους καλύτερους οδηγούς του πλανήτη να δίνουν μάχη για τη νίκη στην έρημο. Υπάρχουν όμως ορισμένα ερωτηματικά. Ένα από αυτά είναι αν θα συνεχιστεί η κυριαρχία της Red Bull Racing που είδαμε σε όλη τη σεζόν του 2023.

  • Πότε θα παρουσιαστούν τα νέα μονοθέσια της F1 του 2024

Ο επικεφαλής των «ταύρων», Κρίστιαν Χόρνερ, δήλωσε στο Speedcafe πως περιμένει νέα δεδομένα στο φετινό πρωτάθλημα: «Είμαι σίγουρος πως τα επόμενα δύο χρόνια θα δούμε μικρότερες διαφορές. Δεν θα επαναληφθεί αυτό που έγινε το 2023. Για εμάς θα είναι σαν μια χρονιά ψευδαίσθησης».

🥂😄 pic.twitter.com/KQIPv5ShCs

— Oracle Red Bull Racing (@redbullracing) January 21, 2024

Ποιος όμως θα απειλήσει την αυστριακή ομάδα και τον Μαξ Φερστάπεν; Ο Χόρνερ εξετάζει έναν προς έναν τους πιθανούς αντιπάλους της RBR στο φετινό πρωτάθλημα.

«Η Mercedes είναι πολύ ισχυρή και έχει βάθος. Πέρασαν μια πολύ δύσκολη περίοδο, αλλά έχουν φοβερούς οδηγούς και πιστεύω πως θα βρουν τη χρυσή τομή κάποια στιγμή. Η McLaren ήταν πολύ δυνατή στο τέλος της σεζόν και η Ferrari έδειξε σημάδια φοβερής ταχύτητας. Η Aston Martin έκανε τεράστια πρόοδο στην αρχή της σεζόν. Είμαι σίγουρος πως θα εξέτασαν γιατί δεν ήταν γρήγοροι στο δεύτερο μισό. Αυτή η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν φανταστικός. Είναι δύσκολο να αναγνωρίσω ποιος θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερ απειλή για εμάς», ανέφερε.

Το νέο μονοθέσιο της Red Bull Racing αναμένεται να παρουσιαστεί στις 15 Φεβρουαρίου.

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Related Articles

Αυτή είναι η πανέμορφη Alpine A521 (video)

cars

F1 GP Μεξικού: Ταχύτερος ο Leclerc στο FP3

cars

Η FIA «έριξε άκυρο» στη Haas F1

cars

Formula 1: Για πάντα στην McLaren ο Πιάστρι – Ανανέωσε ως το 2026

cars

F1 GP Άιφελ: Έμεινε με την όρεξη ο Schumacher

cars

Ανακοίνωση με αιχμές κατά Ricciardo από τη Renault

cars

Επιτυχημένη η επέμβαση του Ρικάρντο, πότε επιστρέφει στη δράση

cars

Προβλήματα για το Grand Prix του Μαϊάμι

cars

Φόρμουλα 1: Γι’ ακόμη τρία χρόνια ο Βολφ στη Mercedes

cars