CARSNEWS
MOTONEWS

Γνωστός ηθοποιός πέθανε σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα

Σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα πέθανε σε ηλικία 71 ετών Ο Αμερικανός ηθοποιός και συγγραφέας Τριτ Γουίλιαμς

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (ώρα ΗΠΑ) όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο Γουίλιαμς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 35χρονος οδηγός.

Ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες, μεταξύ άλλων, στο μιούζικαλ «Hair» και στην τηλεοπτική σειρά «Everwood».

Σύμφωνα με την αστυνομία του Βερμόντ τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται, αλλά τα αρχικά στοιχεία δείχνουν ότι ο οδηγός οχήματος SUV έστριψε αριστερά, δεν είδε τη μηχανή και προσέκρουσε πάνω της. Ο ηθοποιός, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση υπέστη σοβαρά τραύματα αφού εκτοξεύτηκε από τη μοτοσυκλέτα του, μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο στο Όλμπανι της Nέας Yόρκης όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ανακοίνωση και επιβεβαιώση του θανάτου

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Τριτ Γουίλιαμς πέθανε στο Ντόρσετ, μετά από θανατηφόρο δυστύχημα με μηχανή. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, είμαστε συγκλονισμένοι και πολύ στεναχωρημένοι αυτή τη στιγμή. Ο Τριτ ήταν γεμάτος αγάπη για την οικογένειά του, για τη ζωή του και για την τέχνη του και ήταν πραγματικά υπέροχος σε όλα.

»Είναι όλα τόσο σοκαριστικά αυτή τη στιγμή, αλλά σας παρακαλούμε να ξέρετε ότι ο Τριτ αγαπήθηκε πολύ και βαθιά και είχε τον σεβασμό της οικογένειάς του και όλων όσων τον γνώριζαν. Είμαστε συντετριμμένοι και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της στιγμής καθώς αντιμετωπίζουμε τη θλίψη μας. Σε όλους τους θαυμαστές του, να ξέρετε ότι ο Τριτ σας εκτιμούσε όλους και παρακαλώ συνεχίστε να τον έχετε μέσα στις καρδιές και τις προσευχές σας».

Ποιος ήταν ο Τριτ Γουίλιαμς

Γεννημένος ως Ρίτσαρντ Τριτ Γουίλιαμς το 1951, το 1970 συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Grease» στο Μπρόντγουεϊ, αρχικά ως ασκούμενος, αλλά και ως πρωταγωνιστής.

Από τους πρώτους του κινηματογραφικούς ρόλους ήταν ένας ντετέκτιβ στην κωμωδία «The Ritz» σε σκηνοθεσία του Ρίτσαρντ Λέστερ. Το 1979 εντυπωσίασε ως Τζορτζ Μπέργκερ στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ «Hair», ερμηνεία για την οποία ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε ως ιδεαλιστής ντετέκτιβ, Ντάνι Τσέλο στο δράμα αστυνομικής διαφθοράς «Prince of the City» το 1981, ρόλος για τον οποίο έλαβε άλλη μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Συμμετείχε επίσης στις ταινίες «1941» και «Heart of Dixie» του Στίβεν Σπίλμπεργκ και στις τηλεοπτικές σειρές «Blue Bloods», «The Late Shift», «Chicago Fire» και «Chesapeake Shores».

«Οι σκηνοθέτες τον αγαπούσαν. Ήταν η καρδιά του Χόλιγουντ από τα τέλη της δεκαετίας του 1970», είπε ο επί 15 χρόνια μανατζέρ του Τριτ Γουίλιαμς, Μπάρι ΜακΦέρσον. «Ήταν πραγματικά περήφανος για την απόδοσή του φέτος. Ήταν τόσο χαρούμενος με τη δουλειά. Είχε μια ισορροπημένη καριέρα» ανέφερε.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Related Articles

Δύο ζευγάρια influencer – μοτοσυκλετιστών κακοποιήθηκαν και δέχτηκαν επίθεση σε Ινδία και Αμερική

cars

Αφιέρωμα – MV Agusta 2024

cars

Νεκρός ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Β. Μπάλλας- Παρασύρθηκε από μηχανή

cars

Ducati Multistrada V4: Γι αυτό θεωρείται η πιο προηγμένη τεχνολογικά A

cars

CITYRIDER, 83ο τεύχος, Απρίλιος 2024

cars

Που τραυματίζονται πιο συχνά οι μοτοσυκλετιστές;

cars

Aprilia Tuareg: Τρία νέα χρώματα για το ιταλικό Adventure το 2024

cars

Δύο τραυματίες από τροχαίο στη Ν. Ερυθραία – Σύγκρουση δύο οχημάτων με μοτοσυκλέτα στην Τατοΐου

cars

Πάρε τώρα καινούργιο παπί με 1.895 ευρώ και δύο χρόνια εγγύηση

cars