CARSNEWS
AUTONEWS

Ευρωεκλογές 2024: Εννέα έδρες για τη ΝΔ και 4 για τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει το Politico

Σε λίγες ημέρες, περίπου 370 εκατομμύρια Ευρωπαίοι, καλούνται στις κάλπες για να εκλέξουν τους νέους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το Politico, έχει ήδη βγάλει τους επόμενους ευρωβουλευτές με βάση τα στοιχεία της δημοσκόπησης «POLITICO Poll of Polls» που αναλύθηκαν από το Τμήμα Έρευνας και Ανάλυσης του μέσου.

Για την Ελλάδα όπως προκύπτει από την ανάλυση, η Νέα Δημοκρατία εκτιμάται ότι θα κερδίσει 9 έδρες στο ευρωκοινοβούλιο, 4 ο ΣΥΡΙΖΑ, 3 το ΠΑΣΟΚ, από 2 το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση και 1 η Πλεύση Ελευθερίας.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπως σχολιάζει το Politico «βρίσκεται σε πορεία απότομης μετατόπισης προς τα δεξιά. Μάλιστα, ο αριθμός των ακροδεξιών ευρωβουλευτών μπορεί να ξεπεράσει τον αριθμό των ευρωβουλευτών του κεντροδεξιού Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος της προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και οι εικασίες είναι πολλές σχετικά με το ποιοι συνασπισμοί θα μπορούσαν να προκύψουν μετά τις 9 Ιουνίου».

Επιλέξτε από την πάνω μπάρα την Ελλάδα, ή όποια άλλη χώρα και δείτε τους υποψηφίους με πιθανότητες να εκλεγούν ευρωβουλευτές.

Related Articles

Skoda Enyaq RS iV – δυναμικό από κάθε άποψη

cars

Νέο Volkswagen Caddy. Αναβαθμισμένο παντού

cars

Πώς το Netflix άλλαξε την παγκόσμια βιομηχανία ψυχαγωγίας

cars

Η Hyundai φέρνει το ανανεωμένο Kona.

cars

ΑΕΚ: Αποθέωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πριν την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη

cars

Fiat Professional Ducato. Για διακοπές

cars

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει μισή δουλειά»

cars

Το νέο Kia Optima δεν θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη!

cars

Η Chevrolet Corvette Z06 δοκιμάζεται για να μας σοκάρει!

cars