CARSNEWS
AUTONEWS

Η Hyundai φέρνει το ανανεωμένο Kona.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι 3 χρόνια στην αγορά δεν είναι αρκετά πριν έρθει η ανανέωση αλλά η Hyundai διαφωνεί. Έτσι, έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος για την επίσημη παρουσίαση του Kona facelift, που θα φέρει μαζί της και μία (τουλάχιστον) νέα έκδοση: το Kona N Line. Συνοδεύει μάλιστα την ανακοίνωση της με δύο ενδιαφέρουσες, teaser εικόνες που δείχνουν ότι όντως, το Kona επωφελείται από μερικές φρέσκιες ιδέες στον τομέα του design ενώ το ίδιο περιμένουμε να δούμε και στις τεχνολογίες με τις οποίες εξοπλίζεται.

Εστιάζοντας σε αυτά που έχουμε ήδη στα χέρια μας, φαίνεται πως το ανανεωμένο Hyundai Kona διατηρεί τον σχεδιασμό με τα διπλά φωτιστικά σώματα εμπρός αλλά όλα τα στοιχεία της μάσκας είναι ελαφρώς διαφορετικά. Από τον προφυλακτήρα, μέχρι την ιδιαίτερη γρίλια και φυσικά, τα φανάρια που πάνω και κάτω υιοθετούν την LED τεχνολογία καθώς και μία πιο… σοφιστικέ εμφάνιση.

Όσον αφορά στο Kona N Line πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι προσπάθειες των σχεδιαστών να του προσδώσουν έναν πιο επιθετικό χαρακτήρα είχαν αποτέλεσμα. Το μοτίβο της γρίλιας είναι διαφορετικό και εκεί φιλοξενείται και το σήμα της Hyundai, ο εμπρός προφυλακτήρας φαίνεται διαφορετικός ενώ υπάρχουν και 3 μικροί αεραγωγοί κάτω από το καπό που λειτουργούν ως μία επιπλέον σπορ πινελιά για το μάτι. Με το facelift του Kona, περιμένουμε και την προσθήκη του κορυφαίου Kona N στην γκάμα του SUV της Hyundai αλλά αυτό δεν πρόκειται να έρθει ταυτόχρονα με τις πιο… απλές εκδόσεις. Με λίγα λόγια, μην βιάζεσαι. Το καλό αργεί να γίνει!

The post Η Hyundai φέρνει το ανανεωμένο Kona. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Stellantis: Όλες οι μάρκες θα έχουν την ευκαιρία τους!

cars

Fiat. Παρουσίασε τα Tipo Cross και τη νέα γκάμα των Tipo και Panda

cars

Στην άκρη της.. Χαλκιδικής με Skoda Kamiq. No mans land!

cars

Volvo EX30: Το αμιγώς ηλεκτρικό, μικρό SUV ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα του

cars

H Alfa Romeo 2000 Giulia GT Veloce (1974) στο “Acropolis Legends 2020”

cars

Νέο Fiat Panda CNG. Για πραγματικά οικονομικές μετακινήσεις

cars

Πέθανε ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Χαραγκιώνης – Έτρεχε σε αγώνες αυτοκινήτου ως «Τάλμποτ»

cars

Νέο Audi Q2. Διαθέσιμο και στη χώρα μας από 22350 Ευρώ

cars

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Δεν ήταν αυτό που έλειπε!

cars