CARSNEWS
F1 & RACES

Η νέα Ferrari SF-24 έχει κρυφές καινοτομίες (vid)

Το νέο μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας για τη Formula 1, διαθέτει σύμφωνα με τον Κάρλος Σάινθ ορισμένες καινοτόμες λύσεις που δεν υπάρχουν σε άλλο.

Το 2024 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για τη Scuderia Ferrari, καθώς έχει πολλά να αποδείξει. Η κακή περσινή σεζόν στη Formula 1 έκανε το ιταλικό εργοστάσιο να αναθεωρήσει τη σχεδιαστική της φιλοσοφία, με το στόχο να είναι η επιστροφή στην κορυφή.

Η νέα Ferrari SF-24 των Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες και έκανε μάλιστα τα πρώτα της χιλιόμετρα στο Φιοράνο. Με το νέο κόκκινο μονοθέσιο, οι δύο οδηγοί περιμένουν να δουν αν η σκληρή δουλειά του χειμώνα θα μετουσιωθεί σε ταχύτητα στην πίστα.

Volume up and enjoy the SF-24 in all of its beauty 🔥 pic.twitter.com/9jLoKaDRQR

— Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) February 16, 2024

Ο Σάινθ μιλώντας στο DAZN έκανε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για το νέο μονοθέσιο της Ferrari στέλνοντας μήνυμα στον ανταγωνισμό: «Στο νέο μας μονοθέσιο έχουμε στοιχεία που εμπνευστήκαμε από τις Mercedes, Red Bull και Aston Martin. Όπως συνέβαινε ανέκαθεν στην F1, παίρνουμε μόνο όσες λύσεις μπορούν να λειτουργήσουν. Το νέο μονοθέσιο είναι πολύ ωραίο και πολύ διαφορετικό από αυτό του 2023. Οι μηχανικοί της Ferrari έχουν καινοτομήσει εφέτος. Υπάρχουν στο μονοθέσιο πράγματα που είναι αθέατα και αποκλειστικά ιδέες της Ferrari. Είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν επιπλέον απόδοση».

Στη Ferrari είναι αισιόδοξοι πως τα προβλήματα που την ταλαιπώρησαν την περασμένη σεζόν δεν πρόκειται να συνεχίζουν και στη φετινή σεζόν. Πέρα από τους ανθρώπους του Μαρανέλο, αυτός που θέλει να έχει η Ferrari ένα ισχυρό μονοθέσιο είναι ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος θα γίνει οδηγός της από το 2025.

— Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) February 13, 2024

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari media

Related Articles

Ελαφρύτερα μονοθέσια για τη Formula 1 το 2026

cars

Με νέα ελαστικά στο Σίλβερστον

cars

F1: Αυτό είναι το καλεντάρι για το 2024 – Με τρεις σαββατιάτικους αγώνες το μενού

cars

Αλλάζουν τα λάστιχα στην Formula 1 -Ποιες αλλαγές έρχονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

cars

Μεταγραφικός ‘χάρτης’ 2025: Τα 5 νέα δεδομένα μετά την παραμονή του Αλόνσο στην Aston

cars

Formula 1: Η νέα Ferrari «πήρε μπρος» (video)

cars

Ποινή για αλλαγή κινητήρα στον Hamilton, αλλάζουν οι ισορροπίες στην Τουρκία (vid)

cars

Εντυπωσιακή η νέα Red Bull (pics)

cars

Ο αδερφός του Φέτελ προειδοποιεί: «Δεν ταιριάζουν Χάμιλτον και Ferrari»

cars