CARSNEWS
F1 & RACES

Η Alfa Romeo F1 τιμά την 33 Stradale με ειδικό livery στη Μόντσα (photos)

H Alfa Romeo τράβηξε το κάλυμμα από το πολυαναμενόμενο σπορ αυτοκίνητό της, την 33 Stradale, που φέρει πολλά στοιχεία από το αντίστοιχο αυτοκίνητο της δεκαετίας του ’60.

Αυτή την παρουσίαση γιορτάζει με ειδικό livery για τον αγώνα της Μόντσα, στην πατρίδα της Alfa Romeo, η ομάδα της στη Formula 1.

Με την ιταλική σημαία να δεσπόζει πίσω, τη διαφορά κάνει το ‘total black’ μπροστά και οι χρυσές πινειλιές πίσω και στο ρύγχος.

Ο Alessandro Alunni Bravi, εκπρόσωπος της ομάδας, δήλωσε: «Καθώς πλησιάζουμε τον αγώνα της έδρας μας στη Monza, είναι χαρά να αποκαλύψουμε αυτό το απίστευτο livery, έναν αληθινό φόρο τιμής όχι μόνο στο 33 Stradale, αλλά στην Alfa Romeo συνολικά και στη χώρα από την οποία προέρχεται, την Ιταλία. Αυτό το livery είναι ίσως ένα από τα πιο όμορφα που είχαμε ποτέ σε αυτοκίνητο και το να μπορούμε να το επιδείξουμε μπροστά στο κοινό μας – συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων μελών της ομάδας μας από το Hinwil στις κερκίδες – είναι τιμή για όλους μας.

«Προσωπικά, είμαι ενθουσιασμένος από τις αναφορές στο 33 Stradale: το αρχικό μοντέλο του 1967 ήταν ένα εμβληματικό αυτοκίνητο που επηρέασε το στυλ και τη σχεδίαση για μια γενιά και όχι μόνο, και η τελευταία του ενσάρκωση εκπροσωπεί όλη αυτή την κληρονομιά, ενώ παράλληλα χαράσσει το δρόμο προς το μέλλον της Alfa Romeo.»

Από τη μεριά του , Jean Philippe Imparato, ΔιευθύνωνΣύμβουλος της Alfa Romeo, τόνισε: «Με τη νέα 33 Stradale, θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που να ανταποκρίνεται στο παρελθόν μας, να υπηρετήσουμε τη μάρκα Alfa Romeo και να κάνουμε περήφανους τους Alfisti. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο χάρη στην τεχνογνωσία, τη σκληρή δουλειά και το πάθος της ομάδας μας.

«Το livery-φόρος τιμής της Alfa Romeo F1 Team Stake ενσαρκώνει το πνεύμα, το πάθος και το όραμα που έχουμε βάλει στο 33 Stradale: είναι καθαρό, κλασικό και σπορτίφ, και συνδυάζει την όψη με την απόδοση. Ανυπομονώ να το δω αυτό το Σαββατοκύριακο.»

Related Articles

Πόσα Grand Prix χωράνε ακόμα στο καλεντάρι της F1;

cars

F1: Στο προσκήνιο και πάλι οι εύκαμπτες αεροτομές

cars

Michael Andretti names driver ‘at the top of our list’ for new F1 team

cars

Τι λέει ο Vettel για την Aston Martin;

cars

Δεν έκανε το τεστ κορωνοϊού ο Hamilton

cars

Russell: “Να τιμωρηθούν αυστηρότερα οι παραβάτες”

cars

Οι ομάδες της F1 συμφώνησαν σε σημαντικές αλλαγές κανονισμών

cars

F1 Δοκιμές Εξέλιξης, Ημέρα 3: Ξανά μπροστά η Mercedes (vids)

cars

Που υπερτερεί του Hamilton o Vettel;

cars