CARSNEWS
F1 & RACES

Η F1 πιέζει εστιατόρια και club με θέα στη πίστα στο Λας Βέγκας να πλη

Το τριήμερο 17-19 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί φέτος το πρώτο Grand Prix της Formula 1 στους δρόμους του Las Vegas και σύμφωνα με την New York Post, η Formula 1 πιέζει τα καταστήματα εστίασης που βρίσκονται στη χάραξη της πίστας να πληρώσουν τσουχτερό παράβολο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Formula 1 απαιτεί από το κάθε εστιατόριο, μπαρ και club να πληρώσει παράβολο ύψους 1.500 δολαρίων ανά άτομο, επειδή θα έχουν “δωρεάν” θέα στην διαδρομή του GP. Δεδομένου ότι υπάρχουν καταστήματα στο Λας Βέγκας με 1.500 θέσεις, σημαίνει πως ορισμένα καταστήματα πρέπει να πληρώσουν περισσότερα από 2,25 εκατομμύρια δολάρια.

Αναρωτιέσαι τι θα γίνει εάν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων αποφασίσουν να μην πληρώσουν το παράβολο που ζητά η Formula 1; Φυσικά, το μαγαζί δεν μπορεί να φύγει από την θέση του, αλλά η Formula 1 απειλεί να εμποδίσει την θέα με οδοφράγματα, κερκίδες, όρθιους θεατές και προβολείς που θα “τυφλώνουν” τους πελάτες των καταστημάτων. Δεδομένου ότι πρόκειται για νυχτερινό αγώνα, οι προβολείς μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματικοί.

Με αυτές τις αμφισβητήσιμες πρακτικές, η Formula 1 θέλει να κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα από το GP του Λας Βέγκας. Και αυτό ενώ οι τιμές των εισιτηρίων είναι ήδη στα ύψη, με τα εισιτήρια να ξεκινούν από τα 500 δολάρια και να ξεπερνούν τα 10.000 δολάρια.

Related Articles

Είναι πολλά τα λεφτά για να… παίξεις Formula1

cars

F1: Φόβοι στη Mercedes πως θα αποχωρήσουν μηχανικοί για τη Ferrari – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars

Hulkenberg sees opportunity for Audi to be competitive

cars

Senna: Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix (+video)

Bury

F1: Ο Χάμιλτον στην Ferrari

cars

Ο Φερστάπεν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος του Πέρεζ στις πρώτες δοκιμές του GP Βρετανίας

cars

Formula 1 – GP Βραζιλίας: Ποινή για Ράσελ, Οκόν και Γκασλί

cars

Our opinion on the new scoring system of Formula 1.

cars

Αποκάλυψη: Tο μονοθέσιο του Μπράντ Πιτ για την ταινία Apex στο Silverstone

cars