CARSNEWS
F1 & RACES

Αποκάλυψη: Tο μονοθέσιο του Μπράντ Πιτ για την ταινία Apex στο Silverstone

Πλήρης παρουσία σε άσφαλτο και pits για την φανταστική ομάδα της Φόρμουλα 1 του Μπράντ Πιτ στο Silverstone για τα γυρίσματα του “Apex”.

Εκτός από το βρετανικό Γκραν Πρι, το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα κάνει και το «δημόσιο» ντεμπούτο της η φανταστική ομάδα της APXGP και το μονοθέσιό της. Στη νέα ταινία “Apex”, ο Μπράντ Πιτ υποδύεται ένα βετεράνο οδηγό της F1 ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση για να αγωνιστεί δίπλα σε ένα rookie. Δεν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες σχετικά με την πλοκή, ωστόσο, ο Μπράντ Πιτ θα υποδύεται τον Sonny Hayes και τον ομόσταβλό του, Joshua Pearce, θα υποδυθεί ο Damson Idris.

Το –ασπρόμαυρης απόχρωσης- μονοθέσιο της ομάδας είναι στην πραγματικότητα ένα τροποποιημένο μονοθέσιο της Φόρμουλα 2 το οποίο δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του τμήματος τεχνολογίας της Mercedes και της Carlin. Το αυτοκίνητο θα οδηγείται από τους ηθοποιούς και αποκαλύφθηκε πρόσφατα από την F1 και τα Apple Studios.

Εκτός από τα γκαράζ που θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα αυτό το αγωνιστικό Σαββατοκύριακό, η APXGP θα έχει επίσης το δικό της pitwall. Αυτό αποτελεί ευγενή προσφορά του Joseph Kosinski, σκηνοθέτη της ταινίας Top Gun: Maverick, με στόχο να κάνει αυτό το έργο της Apple Studios την πιο ρεαλιστική ταινία αγώνων που έχει γυριστεί ποτέ.

Σε αυτή θα δούμε πλάνα του μονοθέσιου που τραβήχτηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά και πραγματικά πλάνα από αγώνες της Φόρμουλα 1. Σα να μην έφτανε αυτό, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, θα είναι ο παραγωγός της ταινίας και θα βοηθήσει στο σενάριο του έργου, ενισχύοντας περαιτέρω την αυθεντικότητά του.

Πηγές: F1, Apple Studios, the-Race.com

Όλες οι ειδήσεις

Related Articles

Έρχεται νέα… βόμβα στη Φόρμουλα 1; Φήμες για μεταγραφή του Φερστάπεν στη Mercedes (ΦΩΤΟ)

cars

Patrick Mahomes invests in Formula One team, ‘always looking around’ at ownership opportunities

cars

F1 – The Official Home of Formula 1® Racing

Bury

Η Formula 1 θα έχει και φέτος… ροζ!

cars

H Alpine υποδέχεται το 2024 με διπλή παρουσίαση

cars

Χάρης Κουνενής: Αποκλειστική συνέντευξη με τον Έλληνα της AlphaTauri

cars

F1 World Championship: news and curiosities

cars

Φερστάπεν ο “poleman” του Σπα, Λεκλέρ στην πρώτη θέση!

cars

Charles Leclerc Launches New LEC Ice Cream In Italy Between F1 Races : Photo 5030358 | Photos | Just Jared: Entertainment News

cars