CARSNEWS
F1 & RACES

«Πάτησε πίστα» το μονοθέσιο του Μπραντ Πιτ για την ταινία της F1 (vid)

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το μονοθέσιο που θα οδηγήσει ο Αμερικανός σταρ του Χόλιγουντ στην επερχόμενη ταινία για τη Formula 1, «είδαν» το φως της δημοσιότητας.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στο Grand Prix Μ. Βρετανίας, η Formula 1 μας επεφύλασσε ένα δώρο. Στους επίσημος λογαριασμούς της στα social media, δημοσίευσε φωτογραφίες του μονοθεσίου της APX GP. Πρόκειται για μια «φανταστική» 11η ομάδα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της επικείμενης ταινίας με αντικείμενο την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μάλιστα, θα έχει το δικό της γκαράζ στα pits της πίστας του Σίλβερστον.

Πρόκειται για το μονοθέσιο το οποίο θα οδηγεί στη μεγάλη οθόνη ο Μπραντ Πιτ. και ο «teammate» του, Ντέιμσον Ίντρις. Έχει χρώμα μαύρο-χρυσό και θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το livery που είχε για δεκαετίες η ιστορική Team Lotus. Στο περιθώριο του Grand Prix στο Σίλβερστον άρχισαν ήδη τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοζίνσκι (Top Gun: Maverick) με θέμα το κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο, στην πίστα βρέθηκαν και τα δύο μονοθέσια της APX GP. Με ειδικές κάμερες ανάλυσης 6K, τραβούν τα πρώτα πλάνα που θα χρησιμοποιηθούν στην ταινία «Apex».

New Brad Pitt Formula 1 movie being filmed at Silverstone #BritishGP pic.twitter.com/hFixWCQqtL

— Simon (@publogic) July 6, 2023

Έχουν προγραμματιστεί κι άλλες εμφανίσεις των συγκεκριμένων μονοθεσίων στα επόμενα GP της σεζόν.

Οι δύο οδηγοί της είναι ο «βετεράνος» Σόνι Χέις (τον υποδύεται ο Μπραντ Πιτ) και ο «ανερχόμενος» Τζόσουα Πιρς (για το ρόλο αυτό επιλέχθηκε ο Ντέιμσον Ίντρις). To γκαράζ της APX GP έχει στηθεί ανάμεσα σε αυτά των Mercedes και Ferrari.

Up-close and personal with APXGP 👀#F1 pic.twitter.com/o5AvJHykoM

— Formula 1 (@F1) July 6, 2023

To μονοθέσιο έχει βασιστεί σε σασί της Formula 2 και την εξέλιξή του την έχει αναλάβει η Mercedes-AMG. Σκοπός είναι να μοιάζει σε μεγάλο βαθμό στα μονοθέσια τωρινής γενιάς.

Φωτογραφίες: F1/Twitter

Related Articles

F1 GP Βελγίου: Pole #93 για Hamilton!

cars

Το F1 Academy θα ψάχνει τις πρωταθλήτριες του μέλλοντος στο karting

cars

Formula 1: Ξεκίνησε η “silly season”

cars

Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων στην F1

cars

F1: Ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα από το 2026;

cars

Η πρώτη ημέρα του Perez στη Red Bull Racing (videos)

cars

Σουλαγιέμ: Διερευνάται για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα!

cars

Formula 1: Αυξάνονται τα πρόστιμα από τη FIA

cars

F1: Αυτός είναι ο νέος χορηγός ονομασίας της Ferrari

Bury