CARSNEWS
AUTONEWS

Η McLaren ενώνεται ξανά με την Gulf!

Η Gulf είναι υπεύθυνη για μία από τις πιο εμβληματικές liveries που έχουμε δει στον χώρο των motorsports με τον χαρακτηριστικό μπλε-πορτοκαλί συνδυασμό να έχει κοσμήσει νικητές όπως το Ford GT, η Porsche 917, η McLaren F1 GTR, η Aston Martin Vantage κ.ά. Τώρα, η Golf Oil επιστρέφει δριμύτερη παρέχοντας στην McLaren ειδικά εξελιγμένα λιπαντικά για τα αυτοκίνητα παραγωγής της αγγλικής φίρμας και το διάσημο branding της στο μονοθέσιο της στο πρωτάθλημα της Formula 1, ήδη από τον ερχόμενο αγώνα στο Silverstone.

Για να γιορτάσει αυτό το πολύ χαρμόσυνο γεγονός, η McLaren ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μέσω της McLaren Special Operations τμήματος της, την ευκαιρία σε λίγους, πολύ καλούς πελάτες της την ευκαιρία να χρωματίσουν το αυτοκίνητο τους στην livery. Προς το παρόν, δεν έχει γνωστό το αντίτιμο γι’ αυτήν την τιμή αλλά κάτι μου λέει ότι αφενός, δεν θα είναι ακριβώς… χαμηλό και αφετέρου, όποιος επιλέξει να προχωρήσει με αυτή την επιλογή, δεν θα τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κόστος…

Η McLaren έχει πλούσια ιστορία συνεργασιών με κορυφαίες εταιρίες και είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε αυτή την τάση με την ανανεωμένη συνεργασία μας με την Gulf.

Όπως αυτό της McLaren, το όνομα της Gulf είναι συνώνυμο σε ολόκληρο τον κόσμο με την τεχνική τελειότητα, την καινοτομία και τον ενθουσιασμό των motorsports.

Δήλωσε ο επικεφαλής της αγγλικής μάρκας, Mike Flewitt.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

«Μετρούν τις πληγές» τους από την πλημμύρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Τέσσερις νεκροί, παραμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι

Bury

KIA. Παραμένει στη κορυφή της αξιοπιστίας

cars

Συνεχίζουν οι «Παγιδευμένοι» για τρίτη σεζόν στον Ant1; – Η απάντηση του Πέτρου Λαγούτη

cars

Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Η κακοκαιρία Daniel βάζει εμπόδια στα πληρώματα και στους οργανωτές

cars

MasterChef: Ποιος θα καταφέρει να μπει στην τελική δεκάδα;

cars

Κατά λάθος επιβεβαίωση για το Ford Bronco Raptor.

cars

Επίσημο: Fiat Chrysler Automobiles και PSA Group συμφώνησαν στην συγχώνευση!

cars

Το Euro NCAP αξιολογεί: BMW 1 Series & 3 Series, Jeep Cherokee και Peugeot 208.

cars

Η Alfa Romeo “ζεστή” για τις GTV και Duetto.

cars