CARSNEWS
AUTONEWS

Η Volkswagen αποκαλύπτει το εσωτερικό του ID.4.

Πριν από μερικές ημέρες, η Volkswagen έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα του επερχόμενου ID.4, ηλεκτρικού crossover. Μία πρόγευση του εξωτερικού σχεδιασμού του δεύτερου μέλους της “ID” οικογένειας που εστιάζει στην δημιουργία ενός καλαίσθητου αυτοκινήτου, στην βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής απόδοσης και στην εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων της ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής για την προσφορά μεγαλύτερων χώρων τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές τους.

Τώρα έφτασε η ώρα για τις πρώτες εικόνες από την καμπίνα του ID.4 και για όποιον έχει στο μυαλό του το εσωτερικό του ID.3, μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Για την ακρίβεια, οι δύο καμπίνες μοιάζουν σχεδόν πανομοιότυπες με εξαίρεση τον τρόπο που ενσωματώνεται η οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στο ταμπλό και την διαφορετική θέση του πάνελ ελέγχου των φώτων αριστερά από το τιμόνι. Σύμφωνα με την Volkswagen πάντως, το ID.4 υπόσχεται μεγαλύτερους χώρους από SUVs τα οποία κινούνται με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης: λίγο πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες των πίσω θέσεων θα απολαμβάνουν χώρους που αντιστοιχούν σε μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 543 λίτρων. Παράλληλα, το ID.4 προσφέρει μεγαλύτερο άνοιγμα θυρών, υψηλή θέση οδήγησης και μία προαιρετική πανοραμική ηλιοροφή που ενισχύει την αίσθηση της ευρυχωρίας.

Όπως και στο ID.3, έτσι και στο ID.4 το σύστημα ID.Light ανήκει στον standard εξοπλισμό του αυτοκινήτου φωτίζοντας την καμπίνα με ατμοσφαιρικό τρόπο και “υποβοηθώντας” τον οδηγό με διαφορετικά χρώματα για διαφορετικές καταστάσεις ενώ υπάρχει και ένα σύστημα ατμοσφαιρικού φωτισμού με 30 χρώματα. Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου οπότε και θα λάβει χώρα το επίσημο ντεμπούτο του ηλεκτρικού μοντέλου της Volkswagen.

The post Η Volkswagen αποκαλύπτει το εσωτερικό του ID.4. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

ΠΑΣΟΚ: Ο Μητοτάκης ζει σε μία εικονική πραγματικότητα που δεν έχει σχέση με την οδυνηρή πραγματικότητα των Ελλήνων

cars

Όταν η Porsche έκανε ένα Transporter 231 ίππων!

cars

Volvo XC60 B5 Inscription. Kαι πετρελαιοκίνητο και ήπια υβριδικό

cars

Με Dacia Sandero …στην Αγία Κόρη του Ολύμπου. Σημασία έχει το ταξίδι αλλά και το μέσο!

cars

Οι νέες χώρες που μπαίνουν στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας, οι παραδοσιακοί πελάτες και η «απειλή»

Bury

Survivor – Ο Αλέξης Παππάς έβαλε φιτιλιές αλλά η Χρύσα τον «τσάκωσε»: «Μην ψαρώνεις, έκλεισε το μάτι»

cars

Mercedes-Benz: Οι πωλήσεις των diesel αυξάνονται ξανά.

cars

Kia EV9: Ένα πρωτοποριακό αμιγώς ηλεκτρικό SUV

cars

Nissan Navara N-Guard. Με νέα εικόνα

cars