CARSNEWS
F1 & RACES

Θεσσαλονίκη: Η Νέα Παραλία έγινε… πίστα της Formula 1 – Μοναδικές εικόνες με το μονοθέσιο της Red Bull (φωτο & video)

|

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΝΤΣΙΟΣ

Πυρετώδεις προετοιμασίες γίνονται από το πρωί της Παρασκευής στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης προκειμένου να μετατραπεί σε… πίστα της Formula 1 για το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης: Η Formula 1 έρχεται στη Θεσσαλονίκη! – Μονοθέσιο της Red Bull θα τρέξει στην παραλιακή

Το μονοθέσιο ήδη κάνει… πρόβες στη Νέα Παραλία κι ο εκκωφαντικός θόρυβος του κινητήρα «δονεί» το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, το ιστορικό μονοθέσιο της Oracle Red Bull της Formula 1 θα τρέξει στη Νέα Παραλία μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης σε μια μοναδική εκδήλωση της Red Bull, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Αυτήν την ώρα γίνονται οι απαραίτητες προετοιμασίες διαμόρφωσης του χώρου στην πλατεία στο άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του Σαββάτου.

Οι φίλοι της Formula 1 θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν το Σάββατο,. μεταξύ άλλων, στο αυθεντικό paddock της Oracle Red Bull Racing και να δουν τους μηχανικούς της ομάδας να ετοιμάζουν το μονοθέσιο.

Ο αυστριακός Patrick Friesacher είναι ο μακροβιότερος οδηγός της Red Bull και βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη ώστε να οδηγήσει το ταχύτατο μονοθέσιο πλάι στη θάλασσα του Θερμαϊκού.

Η RB8 θα τρέξει κατά μήκος της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσιάζοντας την πραγματική δύναμη του κινητήρα V8. Γρήγορες ευθείες, στροφές, «ντόνατς» και burnouts θα μεταμορφώσουν τον «εμβληματικό πεζόδρομο» της πόλης στο απόλυτο κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι πύλες για το κοινό θα ανοίξουν από τις 15:00 για τις παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ στις 17:00 θα πέσει η… καρό σημαία για να τρέξει το μονοθέσιο της Oracle Red Bull.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Related Articles

F1 GP Σ. Αραβίας: Ο Αλόνσο στην κορυφή την Πέμπτη (+video)

cars

Ο Μπραντ Πιτ γίνεται πιλότος της Formula 1 στη νέα του ταινία

cars

Θεσσαλονίκη: Η Νέα Παραλία θα γίνει «πίστα» Formula 1 – Έρχεται η πανίσχυρη RB7

cars

F1 Ολλανδία: Όλα στο πορτοκαλί! | Ρεπορτάζ και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, την Πολιτική

cars

Ένοχος για φορολογική απάτη το πρώην αφεντικό της Formula 1

cars

Το πρώτο Grand Prix της Ferrari (video)

cars

Τα επιχειρήματα της ΟΛΘ ΑΕ, η Formula 1 στην Πολυτεχνείου, τα ταξί Tesla στη Θεσσαλονίκη και η αθωότητα ενός Αύγουστου

cars

F1 GP Μεξικού: Κυριαρχία Mercedes στο FP3 (+video)

cars

Charles Leclerc Launches New LEC Ice Cream In Italy Between F1 Races | Just Jared: Celebrity News and Gossip

Bury