CARSNEWS
F1 & RACES

Θεσσαλονίκη: Η Νέα Παραλία έγινε… πίστα της Formula 1 (pics)

Πυρετώδεις προετοιμασίες γίνονται από το πρωί της Παρασκευής στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης προκειμένου να μετατραπεί σε… πίστα της Formula 1 για το Σαββατοκύριακο.

Το μονοθέσιο ήδη κάνει… πρόβες στη Νέα Παραλία κι ο εκκωφαντικός θόρυβός του γίνεται αισθητός στη γύρω περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, το ιστορικό μονοθέσιο της Oracle Red Bull της Formula 1 θα τρέξει στη Νέα Παραλία μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης σε μια μοναδική εκδήλωση της Red Bull, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Αυτήν την ώρα γίνονται οι απαραίτητες προετοιμασίες διαμόρφωσης του χώρου στην πλατεία στο άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του Σαββάτου.

Οι φίλοι της Formula 1 θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν το Σάββατο,. μεταξύ άλλων, στο αυθεντικό paddock της Oracle Red Bull Racing και να δουν τους μηχανικούς της ομάδας να ετοιμάζουν το μονοθέσιο.

Ο αυστριακός Patrick Friesacher είναι ο μακροβιότερος οδηγός της Red Bull και βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη ώστε να οδηγήσει το ταχύτατο μονοθέσιο πλάι στη θάλασσα του Θερμαϊκού.

Η RB8 θα τρέξει κατά μήκος της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσιάζοντας την πραγματική δύναμη του κινητήρα V8. Γρήγορες ευθείες, στροφές, «ντόνατς» και burnouts θα μεταμορφώσουν τον «εμβληματικό πεζόδρομο» της πόλης στο απόλυτο κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι πύλες για το κοινό θα ανοίξουν από τις 15:00 για τις παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ στις 17:00 θα πέσει η… καρό σημαία για να τρέξει το μονοθέσιο της Oracle Red Bull.

Related Articles

F1 – Η Ferrari έκανε λάθος pit stop και σε προωθητικό βίντεο

cars

Hamilton και Russel ξεδίνουν με τις Mercedes-AMG (+video)

cars

Δοκιμές στο Red Bull Ring για τη Renault (video)

cars

Ο Ralf Schumacher δεν αποκαλύπτει την κατάσταση του αδερφού του

cars

Ένα επίπεδο πιο μαλακές γόμες στο GP Βελγίου

cars

Ο Max Verstappen στη Red Bull Ring: Η ζωή απαιτεί τον χρόνο της

cars

F1 GP Στυρίας: Από την pole στη νίκη ο Hamilton

cars

Η Ferrari θα είναι ερυθρόλευκη στο Grand Prix της Formula 1 στο Λας Βέγκας

cars

Apex: Η νέα ταινία για τη Φόρμουλα 1 με Brad Pitt και… Χάμιλτον;

cars