CARSNEWS
NEW MODELS

Κοντά στην ανανέωση το Dacia Duster;

Τo Dacia Duster δεν αποτελεί τυχαία μία από τις δημοφιλέστερες προτάσεις της ευρύτερης κατηγορίας των crossovers. Κόντρα σε κάθε πρόβλεψη το Duster όχι μόνο κατάφερε να πείσει με την υψηλή σχέση αξίας/τιμής αλλά και να διακριθεί χάρη στις ικανότητες του σε άσφαλτο και χώμα.

Το success story για το ασχημόπαπο της κατηγορίας των crossover δεν άργησε να γραφτεί, μιας και η δεύτερη γενιά του βελτιώθηκε και μάλιστα σημαντικά σε όλα ανεξαιρέτως τα επίπεδα.

Τρία χρόνια μετά την έλευσή της στην ευρωπαϊκή αγορά, η συζήτηση για την επικαιροποίηση των σχεδιαστικών και όχι μόνο χαρακτηριστικών της έχει ήδη ξεκινήσει, συμπληρώνοντας την πρόσφατη αναβάθμιση των τεχνικών προδιαγραφών του αυτοκινήτου με σύγχρονους κινητήρες βενζίνης.

Τι νέο πρόκειται να φέρει στην γκάμα της Dacia το ανανεωμένο Duster; Τα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας που λείπουν σήμερα από τον εξοπλιστικό κατάλογο του καταξιωμένου crossover, την αίσθηση ποιότητας η οποία υπολείπεται εκείνης των βασικών ανταγωνιστών της ρουμανικής φίρμας και μια πιο φρέσκια σχεδιαστική προσέγγιση που αναμένεται να επεκταθεί σύντομα σε όλα τα νέα μοντέλα της.

Το φωτιστικά σώματα είναι εκείνα που θα αποτελέσουν το έναυσμα για τον ανασχεδιασμό του μπροστινού και του πίσω τμήματος, φροντίζοντας στις αγορές που το Duster προσφέρεται με το σήμα της Renault να ακολουθήσουν τον σχεδιαστικό κώδικα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στα μεταλλικά μέρη του αμαξώματος, γεγονός που σημαίνει ότι το Duster θα διατηρήσει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του, το οποίο το καθιέρωσε σε μια κατηγορία από την οποία εκλείπουν οι ικανές εκτός δρόμου προτάσεις.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η ανανεωμένη εκδοχή του Duster αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά το 2022.   

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέα παράταση στο κλείσιμο των εργοστασίων της Formula 1

cars

Η ανάρτηση της νέας Rolls-Royce Ghost (Video)

cars

Το νέο SUV της Bentley θα μπαίνει στην πρίζα

cars

Πώς προπονείται ο Ken Block; (Video)

cars

Αυτό είναι τo νέο πρόσωπο του ΚΙΑ Picanto

cars

Νέα teaser από την Opel για το νέο Mokka

cars

Ξεκίνημα με οκτώ ευρωπαϊκά γκραν πρι!

cars

Δείτε πως η Hyundai άλλαξε το σήμα της για την πανδημία

cars

Οι αστρονομικές απαιτήσεις του Hamilton για ένα νέο συμβόλαιο

cars