CARSNEWS
NEW MODELS

Οι αστρονομικές απαιτήσεις του Hamilton για ένα νέο συμβόλαιο

Μια νέα διάσταση αποκτά το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του L. Hamilton μετά τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο που θέλουν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να ζήτα ένα υπέρογκο ποσό για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Mercedes.

O L. Hamilton φέρεται να διεκδικεί το ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ/έτος ώστε να βάλει την υπογραφή του σε ένα διετές συμβόλαιο, ήτοι μια αύξηση της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ σε σχέση με τις σημερινές απολαβές του.

Ο Βρετανός είναι ούτως ή άλλως ο πιο ακριβοπληρωμένος πιλότος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 αλλά και ο πλουσιότερος αθλητής του Ηνωμένου Βασιλείου, με την προσωπική περιουσία του να αγγίζει 250 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά τις απαιτήσεις του L. Hamilton και οι δύο πλευρές εκφράζουν την αισιοδοξία τους σχετικά με την επίτευξη μιας συμφωνίας, μιας και ο Βρετανός να γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν πολλές ομάδες αυτή τη στιγμή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 που θα μπορούσαν να φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα και η Mercedes ότι δεν θα βρει άλλον πιλότο στο επίπεδο του έξι φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που και οι δύο θέσεις στο ρόστερ της Ferrari έχουν κλειδώσει για τα επόμενα χρόνια, οι επιλογές του L. Hamilton για τη συνέχιση της καριέρας του είναι πολύ συγκεκριμένες.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας του Τ. Wolff, μιας και μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Αυστριακού από την γερμανική ομάδα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο εσωτερικό της.      

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Jaguar E-Type: Από Barn find σε κατάσταση βιτρίνας!

cars

Η λανθάνουσα εξέλιξη της αυτοκίνησης στην Ελλάδα – Μέρος Ε΄

cars

GP Σάο Πάολο: Μία Alpine άρπαξε φωτιά στο parc ferme! (video)

cars

Η VW θα πρέπει να επιλέξει μια μάρκα της θα αναλάβει τα φθηνά ηλεκτρικά

cars

Η Lexus αναβάλλει την παρουσίαση του νέου IS

cars

GP Αυστρίας: 1-2 η Mercedes

cars

Με πέντε άτομα στελεχώνεται το Αυτόνομο Τμήμα Ηλεκτροκίνησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

cars

Gordon Murray T.50s: Η αγωνιστική έκδοση του «κτήνους»!

cars

Το κάθισμα συνοδηγού στην Porsche 935 κοστίζει 9.000 ευρώ

cars