CARSNEWS
NEW MODELS

Η Lexus αναβάλλει την παρουσίαση του νέου IS


ΜΕ ΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ, Η LEXUS ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ IS, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

  • 6/6/2020

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Toyota, η μητρική εταιρεία της Lexus, ως αιτία για την αναβολή στην παρουσίαση του νέου IS είναι η συνεχιζόμενη πανδημία του νέου κορωνοϊού αλλά και οι διαμαρτυρίες που υπάρχουν στις ΗΠΑ και σε ευρωπαϊκές χώρες για τον θάνατο του αφροαμερικανού George Floyd από αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρονται τα εξής: «όλοι γίναμε μάρτυρες απαράδεκτης στενοκεφαλιάς και έλλειψης εκπαίδευσης τόσο σχετικά με τον COVID 19 όσο και με την πρόσφατη κοινωνική βία, τους θανάτους και τον ρατσισμό εναντίον αφροαεμρικανών στη Μινεσότα, το Κεντάκι, την Τζώρτζια και αλλού. Αυτά τα γεγονότα είναι απαράδεκτα για πολλούς από εμάς και η σκέψη μας είναι κοντά σε αυτούς που επηρεάζονται άμεσα, στις οικογένειες και τους φίλους τους. Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να υποστηρίζουμε την ισότητα και τον σεβασμό όλων των ανθρώπων». Η Lexus είχε προγραμματίσει να κάνει μέσω διαδικτύου την επίσημα παρουσίαση του καινούργιου IS.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αποχωρεί για προσωπικούς λόγους ο διευθύνων σύμβουλος της Jaguar Land Rover

cars

Preview και πρόγραμμα GP Σάο Πάολο: Σάμπα και sprint

cars

Αυτός είναι ένας γύρος στο Σίλβερστοουν με ανάποδη φορά! (video)

cars

Δείτε -και ακούστε!- το απίστευτο Koenigsegg Jesko των 1.622 ίππων (Video)

cars

Όταν η Bugatti σχεδίαζε την επιστροφή της στην Formula 1

cars

Που ‘ναι το Tesla Roadster, οέο;

cars

H Volvo σκοπεύει να περικόψει 1.300 θέσεις στελεχών στη Σουηδία

cars

Το νέο Toyota Yaris Cross απέναντι στον ανταγωνισμό

cars

«F1 2020» με την… υπογραφή του Michael Schumacher! (video)

cars