CARSNEWS
NEW MODELS

Το κάθισμα συνοδηγού στην Porsche 935 κοστίζει 9.000 ευρώ

H Porsche είναι μια από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια την πολιτική των εξτρά. Των προαιρετικών επιλογών κάθε είδους που μπορούν να εκτοξεύσουν στην κυριολεξία το αρχικό κόστος ενός από τα μοντέλα της.

Φυσικά όσο πιο σπάνια είναι η Porsche τόσο πιο ακριβά και τα εξτρά της και χαρακτηριστικό παράδειγμα για αυτό είναι η 935. Πρόκειται για τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού ομώνυμου μοντέλου του παρελθόντος, που λόγω της θηριώδους πίσω αεροτομής του, που μοιάζει με ουρά φάλαινας, ονομαζόταν Moby Dick.

H σύγχρονη Moby Dick λοιπόν θα κατασκευαστεί μόλις 77 φορές, προορίζεται για χρήση αποκλειστικά σε πίστα και η τιμή της στη Γερμανία είναι 701.948 ευρώ προ φόρων. Στην ουσία πρόκειται για μια ελαφρύτερη εκδοχή της 911 GT2 RS η οποία κοστίζει λιγότερα από τα μισά και στα πλαίσια αυτής της δίαιτας δεν έχει κάθισμα συνοδηγού.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως αν κάποιος από τους 77 που θα την αποκτήσουν θελήσει το δικό του αυτοκίνητο να είναι διθέσιο δεν θα ικανοποιηθεί η επιθυμία του. Με κάποιο αντίτιμο βεβαίως, μιας και το πανάλαφρο κάθισμα από ανθρακόνημα με τη έντονη πλευρική στήριξη κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 9.000 ευρώ.

Related Articles

Ράλλυ Ιαπωνίας – 2η Μέρα (1ο loop): Μαζί στην κορυφή Neuville-Evans, δράμα με τον Sordo

cars

Mercedes: Νέοι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου στα 2.000 cc

cars

Κινούμαι Ηλεκτρικά: Η διαδικασία και τα απαραίτητα δικαιολογητικά

cars

Η Bosch εξέλιξε ένα τεστ για τον κορωναϊό που δίνει αποτελέσματα σε μόλις 2,5 ώρες!

cars

Οριστικά εκτός το Ράλι Πορτογαλίας

cars

Οδηγούμε τη νέα BMW X2 στην Πορτογαλία

cars

Porsche 911 Turbo S τερματίζει στα 332 χλμ./ώρα (Video)

cars

Απεβίωσε ο Yoshihiko Matsuo, σχεδιαστής του Datsun 240Z

cars

Πατέντα της BMW για τιμόνι μεταβλητής γεωμετρίας

cars