CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτό είναι τo νέο πρόσωπο του ΚΙΑ Picanto

Μετά την έλευση του νέου Hyundai i10 στην ελληνική αγορά σειρά για τον κορεατικό όμιλο αυτοκινητοβιομηχανιών παίρνει η KIA και ειδικότερα το Picanto η ανανεωμένη εκδοχή του οποίου εντοπίστηκε να βολτάρει στα προάστια της Φρανκφούρτης.

Κρίνοντας από τα διακοσμητικά στοιχεία του αμαξώματος, το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό ΚΙΑ θα διατηρήσει στην ανανεωμένη γκάμα των εκδόσεών του τη σειρά GT Line, προχωρώντας στις απαραίτητες αισθητικές και εξοπλιστικές αναβαθμίσεις ώστε να παραμείνει επίκαιρο.

‘Άγνωστο παραμένει αν το Picanto θα εξασφαλίσει πρόσβαση στα νέα κινητήρια σύνολα του Hyundai i10 ή να θα συνεχίζει την πορεία του με τα ήδη υπάρχοντα. Όλα συντείνουν, πάντως, στο γεγονός ότι κάτω από το καπό του κορεατικού city car θα βρεθεί ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λίτρου και απόδοσης 83 ίππων, ενώ για εκείνους που θα αναζητήσουν το κάτι παραπάνω, οι Κορεάτες θα προσφέρουν και το υπερτροφοδοτούμενο σύνολο του 1,0 λίτρου με την απόδοση των 100 ίππων.

Η επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου είχε προγραμματιστεί για το φθινόπωρο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν οι Κορεάτες θα θελήσουν να μεταθέσουν χρονικά το λανσάρισμα του αυτοκινήτου εξαιτίας του Κορωνοϊού.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Lamborghini Urus ξεπέρασε τα 10.000 αυτοκίνητα!

cars

Jeremy Clarkson vs Steve McQueen. Ποιος είναι το Νο1 σύμβολο της Αυτοκίνησης?

cars

35 ατάκες από οδηγούς αγώνων που έγραψαν ιστορία

cars

H GM μπαίνει στο παιχνίδι του εξηλεκτρισμού

cars

«Η Formula 1 έχει να ανέβει Γολγοθά για να επιβιώσει»

cars

Mobility Awards 2019: Η γιορτή της αυτοκίνησης

cars

Η Tesla δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κίνα

cars

Ford SYNC 4: Με πληροφορίες για θέσεις στάθμευσης και τιμές βενζίνης (βίντεο)

cars

H Tesla θα σχεδιάζει αυτοκίνητα και στην Κίνα

cars