CARSNEWS
NEW MODELS

Μετά τις Volkswagen/ Audi και η Mercedes-Benz παίρνει τις αποστάσεις της

Η ιδέα δεν θα υποστηρίξει κανείς ότι είναι πρωτότυπη, σίγουρα όμως είναι ωραία και μέσα στο κλίμα των ημερών. Τις προάλλες ξεκίνησαν με τη λογική αυτή η Volkswagen και η Audi, με τη μία να απομακρύνει το V από το W (ίσως η πρώτη φορά που ο λαός «Volk» απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητο «Wagen»…) και την άλλη να διαχωρίζει τους κύκλους της, για λόγους ασφαλείας…

Πλέον είναι η σειρά της Mercedes-Benz να μικρύνει λίγο το αστέρι της, ώστε να μην ακουμπά το δακτύλιο γύρω του. Η παρουσίαση του νέου αυτού λογότυπου έγινε στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο facebook, πριν από μερικές ώρες και ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 146.000 likes, 1.900 κοινοποιήσεις και 2.900 σχόλια. Δεν λείπουν μάλιστα και φίλοι της Mercedes-Benz που πρόφτασαν να το κάνουν wallpaper στο κινητό τους.

Εδώ που βρισκόμαστε, δεν είναι απίθανο αυτή η «μετατροπή» των λογότυπων των εταιριών να γίνει trend. Ο κόσμος φαίνεται να το απολαμβάνει και να εκτιμά τέτοιου είδους κινήσεις, οπότε μάλλον μέσα στις επόμενες ημέρες θα δούμε και άλλα τέτοια. Ειδικά από εταιρίες με λογότυπα πρόσφορα στον αυτοσχεδιασμό, όπως αυτά της Honda, της Hyundai και της Opel.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Tesla έχει βρει τη μυστική συνταγή για τις τέλειες μπαταρίες;

cars

Το Geely Hao Yue είναι η ναυαρχίδα του κινεζικού κολοσσού (video)

cars

Η Mercedes GLC θα μεγαλώσει αισθητά στην επόμενη γενιά της

cars

Ξανά στην πίστα ο Kimi! (video)

cars

Τoyota Copen GR Sport: Ένα χαριτωμένο μικρό roadster με σπορ διαθέσεις

cars

H ασύλληπτη συλλογή αυτοκινήτων του Lewis Hamilton

cars

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Yamaha

cars

Η BYD αρχίζει τις πωλήσεις στην Ευρώπη

cars

Αποσπώμενος ψηφιακός πίνακας οργάνων για τη Lotus

cars