CARSNEWS
AUTONEWS

Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό σε 5 μεγάλες πόλεις – Οι προβλέψεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πλησιάζει και πολλοί έχουν προγραμματίσει αποδράσεις. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, η αστάθεια του τριημέρου της Αποκριάς δεν φαίνεται να αποτελέσει εμπόδιο για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις σε 5 μεγάλες πόλεις, ωστόσο, την Κυριακή «οι καρναβαλιστές θα δροσιστούν λίγο περισσότερο».

«Χωρίς προβλήματα και σε στεριά και σε θάλασσα η έξοδος των εκδρομέων. Η θερμοκρασία το τριήμερο θα βρεθεί κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα (16-18 βαθμοί το μεσημέρι).

Την καθαρά Δευτέρα θα πνέει ούριος άνεμος για το πέταγμα του χαρταετού (βορειοδυτικός 4-6 μποφόρ)», σημειώνει στην ανάρτησή του.

Παράλληλα, ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζει: «Επιμένει η αστάθεια τόσο σήμερα αλλά και αύριο, ενώ Παρασκευή και Σάββατο θα είναι δύο πολύ καλές καιρικά ημέρες με τις μπόρες να εμφανίζονται κυρίως σε βουνά το απόγευμα.

Την Κυριακή αναμένουμε μια έξαρση της απογευματινής αστάθειας χωρίς όμως να προβληματίζει ιδιαίτερα οπότε και οι καρναβαλικές εκδηλώσεις δεν θα αντιμετωπίσουν αξιόλογα προβλήματα, ενώ την Καθαρά Δευτέρα περιορίζεται σημαντικά και πάλι κι έτσι το πέταγμα του χαρταετού θα πραγματοποιηθεί χωρίς καιρικά προβλήματα».

Related Articles

Δύο νέες Ferrari διέρρευσαν πριν την παρουσίαση τους!

cars

Hyundai i10 1.2 MPi. Ένα μεγάλο μικρό

cars

Audi: Πρόοδος δεν είναι μόνο η ιπποδύναμη ή η ταχύτητα.

cars

Porsche 718 Cayman και Boxster GTS 4.0. Άτιμη ατμόσφαιρα…

cars

Abarth Classiche 595 Conversion Kit. Για μεγαλύτερη απόλαυση

cars

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των καυσίμων;

cars

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών σε 21χρονο για βιασμό σε πάρτι στον Βόλο

cars

Παρουσιάζεται το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Μεταξύ των υποψηφίων αναμένεται να είναι κι ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Bury

Dakar 2020: Νικητής για τρίτη φορά ο “Ταυρομάχος”.

cars