CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Δες όλη τη δράση από την Τζέντα σε ANT1+ και ANT1!

Θα μπορέσει κάποιος να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Μαξ Φερστάπεν; Ο Ολλανδός ξεκίνησε επιβλητικά την σεζόν του στο Μπαχρέιν με το 5ο grand slam της καριέρας του.

Τόσο εκείνος όσο και η ομάδα του δείχνουν να βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Ωστόσο οι υπόλοιποι 19 οδηγοί καραδοκούν, περιμένοντας το παραμικρό τους στραβοπάτημα. Ποιος θα μπορέσει να τα βάλει με τον παγκόσμιο πρωταθλητή στην επικίνδυνη και ταχύτατη διαδρομή της Τζέντα;

Μήπως ο περσινός νικητής, Σέρχιο Πέρεζ; Ή μήπως ο Φερνάντο Αλόνσο ο οποίος ήταν ταχύτερος όλων στις ελεύθερες δοκιμές; Μπορεί η Ferrari να ανταγωνιστεί στα ίσια την Red Bull; Και ποιος θα είναι ταχύτερος από τους οδηγούς των Mercedes και McLaren;

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν στην άσφαλτο του Σαουδαραβικού σιρκουί, το απόγευμα του Σαββάτου. Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο τριήμερο το οποίο διεξάγεται μεταξύ Πέμπτης και Σαββάτου, λόγω του Ραμαζανιού.

Μπορείς να παρακολουθήσεις όλη τη δράση, κάθε οριακό πέρασμα δίπλα από τους τοίχους, κάθε μονομαχία και κάθε επαφή, αποκλειστικά στον ANT1+, ζωντανά και χωρίς διαφημίσεις. Επιπλέον, οι περίοδοι του τριημέρου θα μεταδοθούν ετεροχρονισμένα και στο ελεύθερο κανάλι του ANT1.

Την Παρασκευή οι ομάδες θα έχουν την τελευταία τους ευκαιρία να ρυθμίσουν στην εντέλεια τα μονοθέσια τους, στο FP3 το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ANT1+ στις 15:30. Στις 19:00 είναι ώρα για την μεγάλη μάχη των κατατακτήριων δοκιμών.

Θα υπάρξει κάποια έκπληξη με δεδομένη την αδυναμία της Red Bull να ζεστάνει γρήγορα τα ελαστικά της; Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το Σάββατο στις 19:00 και θα μεταδοθεί, φυσικά, από τον ANT1+ ζωντανά.

Μία ώρα νωρίτερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το F1 show με τους Τάκη Πουρναράκη και Πάνο Σεϊτανίδη με αποκλειστικές συνεντεύξεις οδηγών, highlights και πολλά παραλειπόμενα. «Προσδεθείτε», λοιπόν, για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς στις συχνότητες του ANT1+και του ANT1!

Related Articles

Η αξία των 10 ομάδων της Formula 1

cars

Η Ferrari αλλάζει χρώματα στο μονοθέσιο του 2024 (vid)

cars

Formula 1: “Ιπτάμενος Ολλανδός” ο Φερστάπεν, αγρίεψε και στην Κίνα!

cars

Why Andretti’s expanding F1 team despite clear rejection

cars

Στα σκαριά η είσοδος της Andretti στη Formula 1;

cars

Το F1 Vlog του GP Βραζιλίας

cars

Η McLaren προχωρά σε 1.200 απολύσεις – επηρεάζεται και το τμήμα F1

cars

Αλόνσο: Η μεγαλύτερη απογοήτευση της καριέρας του

cars

GP ΗΠΑ: 12η pole για Verstappen, η εκκίνηση θα είναι για γερά νεύρα (vids)

cars