CARSNEWS
MOTONEWS

Μύκονος: Νεκρός 39χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας που συγκρούστηκε με αγελάδα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου, μετά το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/11), κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνδρας 39 ετών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Cyclades24.gr, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 39χρονος μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με αγελάδα στον επαρχιακό δρόμο Χώρας- Άνω Μεράς.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσα, η αγελάδα πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του, με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του, να συγκρουστεί με το βοοειδές και στη συνέχεια να πέσει στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Action24, η σύγκρουση με την αγελάδα ήταν μετωπική, με αποτέλεσμα τα κέρατα του ζώου να ‘καρφωθούν’, κυριολεκτικά, στην κοιλιά του 39χρονου. Όπως επισημαίνει λίγα μέτρα πιο κάτω βρισκόταν και το υπόλοιπο κοπάδι.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον οδηγό στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σχηματίστηκε δικογραφία και διεξάγεται έρευνα τόσο για τις συνθήκες του δυστυχήματος, όσο και για τον ιδιοκτήτη του βοοειδούς.

Πηγή: NEWS247

Related Articles

Ταξίδι – Βολτάροντας ανατολικά με CFMOTO 800MT Touring, Μέρος 4ο

cars

Italjet – Νέο carbon ρεζερβουάρ για τα μοντέλα dragster

cars

Είμαστε έτοιμοι για μοτοσυκλέτα με κινητήρα της Ferrari F355

cars

Test – KTM 1290 Superduke R EVO: Οδηγούμε στην Γερμανία

cars

Τα 50 δίκυκλα και ATV με τις περισσότερες πωλήσεις

cars

Νέο ρεκόρ Guinness για τον γηραιότερο αναβάτη που συμμετείχε σε αγώνα

cars

Η Italjet Dragster παρουσίασε το 559 Twin στην EICMA 2023 – VIDEO – Φωτογραφίες

cars

Valentino Rossi – Πήγε τη VR46 στη Yamaha;

cars

Ιστορίες μοτοσυκλετιστικής καθημερινότητας – Πούλα με λοιπόν στο

cars