CARSNEWS
AUTONEWS

Νέες εκδόσεις Audi Q3 και Q3 Sportback με πρόσθετο εξοπλισμό

Το Audi Q3 είναι ένα από τα bestseller μεσαία SUV της αγοράς, ενώ στην τρέχουσα γενιά του, με την προσθήκη της σπορ έκδοσης Q3 Sportback και την ενσωμάτωση καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών, αλλά και εξελιγμένων συστημάτων plug-in υβριδικής κίνησης, παρουσιάζεται ακόμα πιο πλήρες και ελκυστικό από ποτέ.

Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες που ενσωματώνουν τα Q3 και Q3 Sportback δημιουργούν έναν ψηφιακό κόσμο σύγχρονων παροχών και διευκολύνσεων. Τα εξελιγμένα συστήματα πολυμέσων ΜΜΙ τελευταίας γενιάς και οι πρωτόγνωρες δυνατότητες συνδεσιμότητας σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες του Audi connect, κάνουν πολύ πιο εύκολη και άνετη την καθημερινή ζωή του οδηγού και των επιβατών. Σε συνδυασμό με ένα πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης τελευταίας γενιάς, τα δύο Γερμανικά μοντέλα αποτελούν δυο από τις πιο πλήρεις προτάσεις της κατηγορίας τους σε ότι αφορά την ασφάλεια και την ευκολία στην οδήγηση.

Με μεγάλη γκάμα κινητήριων μονάδων TFSI βενζίνης και TDI diesel, μεταξύ των οποίων και η plug-in υβριδική έκδοση με απόδοση 245 ίππων και ηλεκτρική αυτονομία 51 χιλιομέτρων, τα Q3 και Q3 Sportback προσφέρουν μεγάλο εύρος επιλογών σε εκδόσεις εξοπλισμού και δυνατότητες εξατομίκευσης μέσω του προγράμματος Audi Exclusive.

Για τα δύο μοντέλα ήδη υπάρχουν διαθέσιμες στην ελληνική αγορά νέες εκδόσεις με αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό.

Το Audi Q3 ξεκινά από τις 35.980 €, το Q3 Sportback από 42.980 €, ενώ η τιμή της έκδοσης Q3 Business Pro 45 TFSIe Stronic διαμορφώνεται στις 52.580 €, με μηδενικό φόρο για τους εταιρικούς χρήστες (τιμή προ φόρων κάτω από 40.000 €).

TAGS

Related Articles

Η Land Rover έχασε τη μάχη για το design του Defender.

cars

Επηρεάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός από την ολική έκλειψη; – Ποιες είναι οι επιπτώσεις

cars

Η Mercedes EQA διαθέσιμη σε δύο επιπλέον εκδόσεις.

cars

Πανδαισία Toyota. 2000GT, AE86, Celica GT4, Supra MkIV και GT86 σε ένα video!

cars

Ναι, η Alpine ετοιμάζει νέα μοντέλα και ναι, θα είναι ελαφριά και σπορ!

cars

Η Porsche 911 GT2 RS (ξανα)είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο στο ‘Ring.

cars

Η Toyota καθυστερεί το λανσάρισμα του μικρού SUV της.

cars

Kia Rio facelift. Μικρό, με τεχνολογίες “μεγάλου”!

cars

Στην Ελλάδα τα Citroën C4 X και Ë-C4 X Electric

cars