CARSNEWS
NEW MODELS

Νέες καταγγελίες για τον αξιωματικό της Τροχαίας Λιβαδειάς – Ποιος πολιτικός τον καλύπτει; (photos)

Πριν από περίπου μία εβδομάδα το Car and Driver προχώρησε στη αναδημοσίευση καταγγελίας που έγινε στο lamiareport.gr και έβαζε στο “κάδρο” αξιωματικό της Τροχαίας Λιβαδειάς που δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγνοεί προκλητικά τον Κ.Ο.Κ. στις καθημερινές του μετακινήσεις. Μάλιστα, η καταγγελία συνοδευόταν από video που τον έδειχνε πάνω σε δίκυκλο, να κινείται αντίθετα σε μονόδρομο στο κέντρο της πόλης!

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος το email του Car and Driver άρχισε να δέχεται μηνύματα από ανθρώπους της περιοχής που επιβεβαίωσαν την προκλητική συμπεριφορά του αξιωματικού, ενώ μεταξύ των καταγγελιών λάβαμε και ένα “πακέτο” με φωτογραφίες που παρουσιάζουν και άλλες περιπτώσεις παραβίασης του Κ.Ο.Κ. από τον ίδιο άνθρωπο. 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το μαύρο αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι το υπηρεσιακό όχημα που χρησιμοποιεί ο αξιωματικός και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να το παρκάρει μπροστά από την είσοδο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Βοιωτίας, σε σημείο που υπάρχει πινακίδα Ρ40 απαγορεύοντας τη στάση και τη στάθμευση.

Σε μια άλλη φωτογραφία, το γνωστό λευκό δίκυκλο που είδαμε στο πρώτο video, είναι σταθμευμένο πάνω σε πεζοδρόμιο!

Πάμε όμως και στο ακόμα πιο εξοργιστικό.

Στην πρώτη καταγγελία είχε αποκαλυφθεί ότι το δίκυκλο με το οποίο κυκλοφορεί είναι ανασφάλιστο! Και όλα αυτά από έναν αξιωματικό της Τροχαίας, για να μην ξεχνιόμαστε…

Αμέσως μετά την δημοσίευση της καταγγελίας και υπό τον φόβο ότι μπορεί να προκληθούν αντιδράσεις, ο αξιωματικός έσπευσε να το ασφαλίσει! Για πόσο χρονικό διάστημα, όμως, κυκλοφορούσε στους δρόμους χωρίς ασφαλιστική κάλυψη; Σύμφωνα με τις πηγές μας το δίκυκλο ήταν ανασφάλιστο για 3 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα από τις 4 Νοέμβριου του 2019!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε η υπηρεσία διέταξε προκαταρκτική έρευνα ώστε να εντοπιστεί ο αξιωματικός, αφού στο video ο αριθμός κυκλοφορίας του δικύκλου δεν ήταν εμφανής. Ακόμα και έτσι, όμως, μαθαίνουμε πως οι προσπάθειες έχουν εστιαστεί στο να εντοπιστούν τα άτομα που τράβηξαν το video και τις φωτογραφίες και όχι στην ουσία, που είναι φυσικά η παραβατική συμπεριφορά του συγκεκριμένου αξιωματικού.

Την ίδια στιγμή πληροφορούμαστε, χωρίς να μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, πώς πίσω από τον αξιωματικό βρίσκεται πολιτικό πρόσωπο, το οποίο φροντίζει συστηματικά να τον καλύπτει. Γιατί άραγε;

Όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας η ιστορία είναι πολύ σοβαρή αφού όχι μόνο αμαυρώνει την εικόνα την Ελληνικής Αστυνομίας αλλά προκαλεί και το κοινό αίσθημα.

Τέλος, το μεγάλο ερώτημα είναι ένα: Πώς θα μπορέσουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Λιβαδειάς να βγουν στους δρόμους για να διενεργήσουν τροχονομικούς ελέγχους, όταν ο αξιωματικός τους έχει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι στον Κ.Ο.Κ; Προφανώς το ερώτημα είναι ρητορικό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Προ των πυλών τα plug-in υβριδικά μοντέλα της Jeep

cars

Η Maserati τιμά τον Sir Stirling Moss με ένα πρωτότυπο του MC20

cars

Καζαμίας 2020 – Τι θα συμβεί τη χρονιά που έρχεται…

cars

Kia: 11 ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2025

cars

Εντυπωσιακές συμμετοχές στον δεύτερο αγώνα Formula 1 E Sports της χρονιάς!

cars

Παραγγελία για 15 Tesla Cybertruck στο Μεξικό

cars

H Suzuki Νέας Ζηλανδίας μετατρέπει το Jimny σε φορτηγάκι

cars

Δοκιμάζουμε στην πίστα την Mercedes-AMG C63 S Coupe (Video)

cars

H Mahindra αναζητά επενδυτές για την εξέλιξη ηλεκτρικών οχημάτων

cars