CARSNEWS
F1 & RACES

Οι Ιταλοί ονειρεύονται τον Χάμιλτον στη Ferrari από το 2025

Η… silly season άρχισε νωρίς φέτος στη Formula 1, με δημοσιεύματα και tweets να κάνουν λόγο για μία μεγάλη ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

  • Τι ισχύει με Χάμιλτον και Ferrari

Τα σενάρια για την πιθανότητα υπογραφής συμβολαίου ανάμεσα σε Scuderia Ferrari και Λιούις Χάμιλτον δεν είναι νέα. Άλλωστε, τόσο ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1 όσο και ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Φρεντ Βασέρ, έχουν παραδεχτεί ότι έχει υπάρξει σχετική συνομιλία τους.

Η «φωτιά» φούντωσε τις τελευταίες ώρες τόσο από ένα αινιγματικό tweet του Γουίλ Πάξτον, όσο και από δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Hearing a big announcement is on the way before the end of the week. If it is what I think it is, it’s absolutely massive. https://t.co/BfxXh7wPN1

— Will Buxton (@wbuxtonofficial) January 31, 2024

Ο δημοσιογράφος που σχολιάζει και για το επίσημο κανάλι της F1, ανέφερε ότι… ακούει για μία μεγάλη ανακοίνωση πριν από τα τέλη της εβδομάδας. «Αν είναι αυτό που νομίζω, είναι απολύτως τεράστια».

Στην Ιταλία αναπαρήγαγαν το σχετικό tweet ως προαναγγελία της συμφωνίας των δύο πλευρών, όμως κάτι τέτοιο ίσως αποτελεί απλά διακαή πόθο των τιφόζι.

Τι ισχύει με Χάμιλτον και Ferrari

Ο Χάμιλτον έχει συμβόλαιο με την Mercedes-AMG F1 για το 2024-2025. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αν δει ότι ούτε το φετινό μονοθέσιο της γερμανικής ομάδας είναι ικανό να τον βοηθήσει στην κατάκτηση του όγδοου τίτλου του, τότε μπορεί να το σπάσει και να εξετάσει τις εναλλακτικές του.

Από την άλλη, η Scuderia έχει υπογράψει νέο πολυετές – και χρυσό – συμβόλαιο με τον Σαρλ Λεκλέρ, όμως συμφωνία με τον Κάρλος Σάινθ πέρα του 2024 δεν υπάρχει ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός έχει δεχτεί κρούση από την Audi η οποία θα εισέλθει στη Formula 1 το 2026.

Μπορεί ο Χάμιλτον να βρεθεί σε κόκκινο μονοθέσιο δίπλα στον Λεκλέρ από το 2025; Κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο να ανακοινωθεί αυτή τη στιγμή, που το πρωτάθλημα δεν έχει καν αρχίσει.

Related Articles

PACSUN MAKES FORMULA 1® DEBUT WITH FASHION ACTIVATION IN AUSTIN FOR THE FORMULA 1 LENOVO UNITED STATES GRAND PRIX 2023

cars

Ξανά στο κόκπιτ της RB7 ο Φέτελ (video)

cars

Το ‘μυστικό’ της Red Bull RB19 και γιατί είναι δύσκολο να αντιγραφεί

cars

Instagram F1 Live: Πουρναράκης-Σεϊτανίδης σχολιάζουν τις δοκιμές της F1!

cars

Horner says Mercedes will be ‘plotting’ to topple Red Bull

cars

Formula1: Χάμιλτον, Φερστάπεν και η άλλη παρέα πάνε Βραζιλία

cars

Η Ferrari εντόπισε το «μυστικό» της Red Bull

cars

Formula 1 in America: Sunday’s U.S. Grand Prix Airing Live on ABC, ESPN+, ESPN Deportes

cars

Ελαστικά με νέα υλικά στο βρετανικό γκραν πρι

cars