CARSNEWS
AUTONEWS

Οι Κόκκινοι κέρδισαν την τέταρτη ασυλία στο Survivor – Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος ολοκληρώνει το παζλ των υποψηφίων για αποχώρηση

Ολοκληρώθηκε η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο να βγαίνει στον τάκο για να μονομαχήσει ώστε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όσο περνάει ο καιρός οι παίκτες γίνονται πιο ανυπόμονοι γεγονός που αυξάνει την ένταση τους στους αγώνες αλλά και στις μεταξύ τους σχέσεις αφού κάποιες είναι σε τεταμένο σκοινί με την κόντρα μεταξύ Σταυρούλας και Περπατάρη να συνεχίζεται.

Στον στίβο μάχης αυτήν την φορά οι Κόκκινοι ήταν καλύτεροι αφού νίκησαν με σκορ 12-8 και πήραν το έπαθλο της τέταρτης ασυλίας χωρίς όμως να λείπουν οι εντάσεις.

Η Κατερίνα Δαλάκα κατηγόρησε την Σταυρούλα πως την έσπρωξε κατά της διάρκεια ενός run κι οι δύο παίκτριες τα είπαν για λίγη ώρα σε αυξημένα decibel.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού οι Μπλε κλήθηκαν να διαλέξουν ένα μέλος της ομάδας τους για αποχώρηση και ψήφισαν τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.

«Την περίμενα την απόφαση της ομάδας, ακόμη μια μονομαχία για μένα. Η αλήθεια είναι πως θα είναι μια ιδιαίτερη δοκιμασία αυτή γιατί θα είναι και η Δώρα μαζί με τα υπόλοιπα αγόρια οπότε ανυπομονώ να την ζήσω» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της μπλε ομάδας.

«Δώρα, ετοιμάσου! Θα είναι μια πολύ σκληρή μονομαχία» τόνισε, επίσης, ο Θοδωρής απευθυνόμενος στην καλή του φίλη η οποία και σχολίασε με χαμόγελο «ο Θοδωρής και η Θεοδώρα».

Η μονομαχία αυτή της εβδομάδας θα έχει ενδιαφέρον για να δούμε ποιος παίκτης μεταξύ των Γιάννη Περπατάρη, Χριστόφορο Ταξίδη, Δώρα Νικολή και Θοδωρή Τουρκογέωργο θα φύγει από το παιχνίδι.

Related Articles

Dacia Duster Pick-Up. Δυστυχώς, αποκλειστικά στη Ρουμανία.

cars

Οι εξελίξεις στην Συρία καθυστερούν την απόφαση για το εργοστάσιο της VW στην Τουρκία.

cars

Μάνος Πανταζής για τη σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη: «Ζήσαμε ακραίες καταστάσεις με τους παπαράτσι»

cars

Ο καιρός σήμερα 30/4/2024

cars

Πωλήσεις καινούργιων οχημάτων τον Ιανουάριο 2024

cars

Seat Leon 1.5 TSi 150PS FR. Συνολικά αναβαθμισμένο

cars

Τον φιλοξένησαν για μια νύχτα στο σπίτι τους και τους σκότωσε στο κρεβάτι τους – Εκτελέστηκε θανατοποινίτης στις ΗΠΑ

Bury

Opel Corsa – Σαραντάρισε και το γιορτάζει!

cars

Audi το Q5 Sportback. Η σπορ έκδοση του Q5

cars