CARSNEWS
MOTONEWS

Ο Αλέξης Κούγιας απαντά αποκλειστικά στο TLIFE για την Εύη Βατίδου και το άγριο επεισόδιο με τη μοτοσυκλέτα

Σε άγριο επεισόδιο στην Άνω Γλυφάδα με ένα ζευγάρι μοτοσικλετιστών ενεπλάκη η Εύη Βατίδου όταν άρχισε να δέχεται απειλές και χτυπήματα στο αυτοκίνητό της, όσο επέστρεφε στο σπίτι της.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Τη νομική υπεράσπιση της κα. Βατίδου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε επικοινωνία με το TLIFE παρουσίασε όλο το χρονικό δηλώνοντας 100% σίγουρος πως η πρώην σύζυγός του έχει όλο το δίκιο από πλευράς της. 

«Αυτονόητο ότι θα υπερασπιζόμουν την μητέρα των παιδιών μου και μάλιστα όταν έχει ακραία δίκιο. Γύριζε στο σπίτι της το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας μοτοσικλετιστής που είχε πίσω του και μια κυρία, σταμάτησε δίπλα και άρχισε να την βρίζει χυδαία, να την απειλεί και συγχρόνως με τα χέρια του να της σπάει τον καθρέφτη του οδηγού. Η πρώην σύζυγός μου οδηγεί τζιπ, εκείνος συνέχισε να ξεσπά βγάζοντας το κράνος του ξεκινώντας να χτυπά στα παράθυρα», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε για όσα ακολούθησαν: «Προσπάθησε η πρώην σύζυγός μου να επικοινωνήσει με την αστυνομία ωστόσο οι κλήσεις της δεν απαντήθηκαν. Αυτός μόλις αντιλήφθηκε την εξέλιξη αυτή συνέχισε με την μηχανή του μαζί με την γυναίκα πίσω του και οδηγήθηκαν πάνω σε κάτι βουνά στην Άνω Γλυφάδα πιστεύοντας ότι η κα Βατίδου δεν θα τον ακολουθούσε, εκείνη τον εντόπισε προκειμένου να μάθει τα στοιχεία του. Εκείνος δεν είχε στη μηχανή αριθμό κυκλοφορίας. Η μηχανή ανετράπη, έπεσε, χτύπησε ελαφρά, ενώ η γυναίκα που βρισκόταν μαζί του έπεσε και έσπασε το χέρι της».

«Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον της πρώην συζύγου μου. Σας λέω 100% ότι η  κα. Βατίδου έχει δίκιο και αυτό θα αποδειχθεί στο στάδιο της ανακρίσεως» συμπλήρωσε επίσης ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο Αλέξης Κούγιας είναι στο πλευρό της πρώην συζύγου του μαζί με τα παιδιά τους. «Είναι ιδιαίτερα ψυχολογικά βεβαρυμμένη. Χωρίς να φταίει σε τίποτα, κρατείται στο αστυνομικό τμήμα και όλοι μας είμαστε κοντά της. Τα παιδιά μας είναι πολύ στεναχωρημένα και ο γιος μας και η κόρη μας, αλλά είμαστε όλοι κοντά της», ήταν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στο TLIFE.

Related Articles

Voge 125R: Θα τρέμουν τα παπιά με αυτή τη μοτοσυκλέτα

cars

QJMOTOR SRT 700: Με πλούσιο εξοπλισμό και 73.5 ίππους

cars

Ο Κλέων Γρηγοριάδης έπεσε με τη μηχανή μέσα στο πάρκινγκ της Βουλής

cars

VIDEO: : Θα μου κλείσεις το δρόμο θα σε περάσω από πάνω

cars

RAP BANGE: Το ελαφρύ ηλεκτρικό τρίροδο scooter, ειδικά σχεδιασμένο για μικρομεταφορές

cars

Η μοναδική μοτοσικλέτα που φτιάχτηκε από τα χέρια ενός γλύπτη

cars

Η Segway ταράζει τα νερά με μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα υψηλών επιδόσεων

cars

Τι κάνει το Ducati Hypermotard 698 Mono νέο σημείο αναφοράς στα Supermotards

cars

kozan.gr: Τροχαίο δυστύχημα στο ύψος της στροφής των διοδίων της Καλαμιάς Κοζάνης για την είσοδο στην Εγνατία Οδό – Μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με λεωφορείοτων ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

cars