CARSNEWS
AUTONEWS

Ο καιρός σήμερα 24/3/2024

Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με ελάχιστες νεφώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους. Παράλληλα, παροδικές βροχές ενδέχεται να έχουμε στα ορεινά κυρίως τμήματα της Δυτικής Ελλάδας κι ενδεχομένως της Κρήτης.

Σύμφωνα με το meteo.gr, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις κατά τόπους θα αυξηθούν και θα δώσουν όμβρους ή παροδικές βροχές σε ορεινά κυρίως τμήματα της δυτικής χώρας και ενδεχομένως στα ορεινά της Κρήτης. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19-21, στην Ήπειρο από 6 έως 21, στη Θεσσαλία από 4 έως 23-24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 20-22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 18, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 5 έως 18-19 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 19-21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ. Δυτικό ρεύμα εντάσεων 5-6 μποφόρ θα επικρατήσει και στον Κορινθιακό Κόλπο.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά τμήματα και στο Σαρωνικό 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20-21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες από τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19-20 βαθμούς.

Related Articles

Το δίλημμα του Μπάιντεν: «Ακλόνητη» υποστήριξη προς το Ισραήλ, αλλά και πάση θυσία αποφυγή μιας σύρραξης με το Ιράν

cars

Τροχαίο στο Ηράκλειο της Κρήτης – Αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε γυμναστήριο

cars

Nissan Patrol Nismo. Επιβλητικό!

cars

Τι προβλέπει η συμφωνία για τα Canadair που θα υπογραφεί κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Καναδά

cars

Νέο Nissan Qashqai. Ο εξηλεκτρισμός το οδηγεί στο μέλλον!

cars

BMW M8 Gran Coupe. Στιλ με επιδόσεις και μία δόση πρακτικότητας!

cars

Μήπως η Toyota εξετάζει μία ακόμα πιο ακραία έκδοση του Yaris;

cars

Το MasterChef άλλαξε τα δεδομένα για GNTM και Φάρμα – Οι σκέψεις του Star Channel

cars

Ford Puma Rally1. Ο… εκλεκτός της Ford για το WRC!

cars