CARSNEWS
F1 & RACES

Ο «πιλότος» της Formula 1 Μπραντ Πιτ στο βρετανικό Grand Prix

Μπορεί η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ να μην έχει προς το παρόν τίτλο, ωστόσο η είδηση ότι θα κάνει γυρίσματα κατά τη διάρκεια του Βρετανικού Grand Prix, στο Σίλβερστοουν, που διεξάγεται 7 – 9 Ιουλίου, κάνει εδώ και μήνες τον γύρο του κόσμου.

Ο διάσημος ηθοποιός που υποδύεται έναν βετεράνο της F1 ο οποίος επιστρέφει στις πίστες μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια και έρχεται αντιμέτωπος με τη νέα γενιά πιλότων, θα οδηγήσει ένα τροποποιημένο μονοθέσιο της Formula 2 που ανέλαβε η ομάδα της Mercedes του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος εμπλέκεται στην παραγωγή.

Παρά το γεγονός ότι ο Μπραντ Πιτ θα είναι μόνος στην πίστα, θεωρείται ότι με τη χρήση της τεχνολογίας CGI στο τελικό αποτέλεσμα θα είναι σαν να συμμετέχει στον αγώνα.

Βρετανικό Grand Prix, Silverstone Circuit, 6 Ιουλίου 2023. Το γκαράζ που έχει ετοιμάσει η παραγωγή για το γύρισμα έχει τη φωτογραφία του Μπραντ Πιτ και το όνομα του χαρακτήρα που υποδύεται.
Βρετανικό Grand Prix, Silverstone Circuit, 6 Ιουλίου 2023. Το γκαράζ που έχει ετοιμάσει η παραγωγή για το γύρισμα έχει τη φωτογραφία του Μπραντ Πιτ και το όνομα του χαρακτήρα που υποδύεται.

ANDREW BOYERS via Reuters

Ο Λιούις Χάμιλτον είπε ότι πέρασε μία μέρα με τον Πιτ σε πίστα στην Καλιφόρνια προκειμένου να τον προετοιμάσει για το γύρισμα. «Για κάποιον ο οποίος δεν έχει λάβει μέρος σε αγώνες, έχει καλό μάτι», σχολίασε ο πρωταθλητής.

Όσο για την ηλικία του Αμερικανού σταρ, ο οποίος είναι 59 χρονών -αυτή τη στιγμή, ο γηραιότερος εν ενεργεία οδηγός της F1 είναι ο 41 ετών Φερνάντο Αλόνσο της Aston Martin- ο Χάμιλτον χαρακτήρισε τον Μπραντ Πιτ «super-fit», προσθέτοντας ότι «φαίνεται υπέροχος για την ηλικία του».

Πριν από ένα χρόνο η Apple Original Films εξασφάλισε τα δικαιώματα της ταινίας μετά από σκληρή διαπραγμάτευση, έναντι 130 εκατ. δολαρίων. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζόζεφ Κοσίνσκι, ο οποίος σκηνοθέτησε το σίκουελ Top Gun: Maverick, που επαινέθηκε από τους κριτικούς και έκανε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, ενώ η παραγωγή είναι του Τζέρι Μπρουκχάιμερ.

Με πληροφορίες από BBC, Reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΣινεμάΜπραντ ΠιτΛιούις Χάμιλτον

Εγγραφή στις ενημερώσεις

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε σε βάθος

Οι πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις και απόψεις καθημερινά στο e-mail σας.

Related Articles

F1 Δοκιμές Εξέλιξης, Ημέρα 2: Ταχύτερος ο Kimi, χαμός με το DAS

cars

Six driver market repercussions of Alonso’s 2025 F1 choice

Bury

ΤV (26/11): ΑΕΖ – Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια – Εθνικός Άχνας, Απόλλων – Ανόρθωση και όλη την υπόλοιπη δράση της ημέρας – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars

Alonso’s new F1 contract receives mixed feedback from Leclerc

Bury

Η McLaren MCL35M πάτησε πίστα (vids)

cars

Φωτογραφήθηκαν με τη νέα φανέλα οι παίκτες του Παναθηναϊκού

cars

Τι λέει ο μπαμπάς Sainz για τη μεταγραφή του Carlos Jr στη Ferrari;

cars

Ο Raikkonen δείχνει πόσο καλή δουλειά κάνει ο Giovinazzi

cars

Σαν Σήμερα: To άδοξο τέλος της ιστορικής Lotus (vid)

cars