CARSNEWS
F1 & RACES

Γυρίσματα στο Silverstone για τη νέα ταινία με θέμα την Formula 1

Γυρίσματα στο Silverstone για τη νέα ταινία με θέμα την Formula 1

4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

(7/7/2023)

To μονοθέσιο που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Brad Pitt με θέμα την F1 παρουσιάστηκε επίσημα. Διαβάστε όλα όσα γνωρίζουμε.

Πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt

Μια νέα ομάδα θα βρίσκεται στο grid του αγώνα στο Silverstone αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μεγάλη Βρετανία. Πρόκειται για την «APXGP» η οποία θα είναι ομάδα με την οποία θα «τρέξει» ο γνωστός ηθοποιός Brad Pitt στην επερχόμενη ταινία με θέμα την Formula 1 από την εταιρεία Apple Original Films.

Σε μαύρο και χρυσό χρώμα και πραγματικούς χορηγούς

Στο φως έχουν έρθει ήδη κάποιες φωτογραφίες του μονοθεσίου, το οποίο δεν φαίνεται πως είναι κάποια πιστή αντιγραφή ενός από των τωρινών αγωνιστικών αυτοκινήτων, με τις περισσότερες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως το μονοθέσιο της ταινίας θα βασίζεται σε σασί της Formula 2, ελαφρώς τροποποιημένο από τη Mercedes και τη βρετανική αγωνιστική ομάδα Carlin. Τα χρώματά του θα είναι το χρυσό και το μαύρο και θα έχει πάνω του χορηγούς από πραγματικές εταιρείες όπως η IWC, η Tommy Hilfiger και η Expensify.

Ένα μεγάλο έμβλημα της AMG θα βρίσκεται πάνω στο κάλυμμα του κινητήρα, γεγονός που μας κάνει να συμπεραίνουμε ότι η ομάδα APXGP θα συνεργάζεται στην ταινία με τη Mercedes. Αυτή δεν θα είναι η μόνη σύνδεση που θα έχει η ταινία με την γερμανική εταιρεία, αφού ο Hamilton είναι ένας από τους παραγωγούς της ταινίας και έχει την ευθύνη στο να είναι όσο πιο ρεαλιστική γίνεται.

To σενάριο της ταινίας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για το σενάριο, η ταινία θα πραγματεύεται την επιστροφή ενός βετεράνου οδηγού (Brad Pitt) στην δράση για χάρη μιας μικρής εταιρείας και τα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσει για κερδίσει τις μεγαλύτερες και πιο πλούσιες ομάδες. Το όνομα της ταινίας δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, κάποιες διαρροές κάνουν λόγο πως θα ονομαστεί «Apex».

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Related Articles

Νέα πρωτιά στην τηλεθέαση για ΑΝΤ1 στο GP Αυστρίας (vid)

cars

Andretti: FIA president Mohammed Ben Sulayem ‘confident’ Formula 1 will approve new team

cars

F1 – Qatar GP – Κατατακτήριες: Κυρίαρχος ο Max Verstappen

cars

Formula 1 τριήμερο στη Βραζιλία.

cars

GP Πορτογαλίας: Σειρά του Hamilton στο FP2

cars

Project Pitlane: Οι ομάδες της F1 στον αγώνα ενάντια στον Covid-19

cars

GP Ρωσίας: Ταχύτερος ο Bottas στο επεισοδιακό FP1 (vid)

cars

F1: «Πόλεμος» στο midfield!

cars

F1: Οι Τούρκοι πούλησαν 40 χιλιάδες εισιτήρια σε 6 ώρες!

cars