CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Χούλκενμπεργκ ετοιμάζεται για νέο συμβόλαιο με τη Haas

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ θα παραμείνει στη Haas και την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα.

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ πρόκειται να ανταμειφθεί για το σταθερό πρώτο του εξάμηνο του 2023 με νέο συμβόλαιο στη Haas για το επόμενο έτος, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γερμανία.

Ο Γερμανός αγωνίζεται σε μια πλήρη σεζόν της Formula 1 φέτος για πρώτη φορά από το 2019 και έχει εντυπωσιάσει σε μεγάλο βαθμό, ξεπερνώντας τον ομόσταβλό του Κέβιν Μάγκνουσεν με εννέα πόντους έναντι δύο, σημειώνοντας κυρίως τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του Καναδικού γκραν πρι.

🚨 | Nico Hulkenberg is on the verge of a new Haas contract, says Guenther Steiner.

When asked about Magnussen’s future, Steiner’s response was less assuring:

“We’ll have to see that.”https://t.co/RSI6Zacogj

— formularacers (@formularacers_) July 19, 2023

Ο Χούλκενμπεργκ είχε αρχικά υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τη Haas, αλλά ο επικεφαλής της ομάδας Γκίντερ Στάινερ είπε ότι οι καλές επιδόσεις του Γερμανού μέχρι στιγμής το 2023 σημαίνουν ότι πρόκειται να παραμείνει και την επόμενη χρονιά .

«Το νέο συμβόλαιο θα επεξεργαστεί σύντομα. (Ο ιδιοκτήτης της ομάδας) Τζιν Χας θα έρθει στο Βέλγιο και την Ουγγαρία», είπε ο Στάινερ στο Sport.de. «Έχουμε ήδη μιλήσει για το συμβόλαιο, αλλά είναι καλύτερα να το κάνουμε αυτοπροσώπως παρά μέσω τηλεφώνου ή βίντεο. Το νέο συμβόλαιο δεν θα αργήσει να έρθει. Έρχεται και ελπίζουμε να το ολοκληρώσουμε το συντομότερο δυνατό. μπορούμε να ανακοινώσουμε μια νέα συμφωνία, γιατί είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Νίκο».

Ο Στάινερ πρόσθεσε ότι ήταν έκπληκτος που ο Χούλκενμπεργκ κατάφερε να προσαρμοστεί στη Haas τόσο γρήγορα, έχοντας οδηγήσει μόνο σε τέσσερα γκραν πρι μεταξύ 2020 και 2022 ενώ ήταν τρίτος οδηγός στην Aston Martin.

Τι θα αλλάξει με τα ελαστικά στο γκραν πρι της Ουγγαρίας και αν θα επηρεαστούν οι οδηγοί

«Δεν περίμενα να είναι σε τόσο καλή κατάσταση αμέσως», είπε ο Στάινερ. «Για τρία χρόνια δεν ήταν οδηγός για ολόκληρη τη σεζόν σε μία ομάδα, αλλά ήρθε εδώ και τα κατάφερε αμέσως. Ξέραμε ότι ήταν καλός, αλλά δεν είδαμε ότι θα ήταν σε τόσο καλή κατάσταση αμέσως. Μέσα στην ομάδα έχει καλές σχέσεις με όλους. Ως οδηγός, είναι καλός στο να εξηγεί τι θέλει. Είναι ωραίο να βλέπεις πώς αποδίδει και πώς αγωνίζεται».

Related Articles

Πρεμιέρα με το… σταγονόμετρο για τη Renault F1

cars

Θεσσαλονίκη: Η Νέα Παραλία θα γίνει «πίστα» Formula 1 – Έρχεται η πανίσχυρη RB7

cars

H Renault προσπαθεί να «προσηλυτίσει» τη Williams

cars

Για το γόητρο αλλά και για τα λεφτά…

cars

Κινδυνεύει και το GP Βιετνάμ από τον κορωνοϊό;

cars

Alfa Romeo και Sauber συνεχίζουν μαζί και το 2021

cars

Δύο θετικά κρούσματα Covid-19 στην Renault F1

cars

Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση της Ferrari για το ιστορικό Grand Prix του Λας Βέγκας!

cars

Why ‘all-new’ Qatar track adds to F1 teams’ sprint headaches

cars