CARSNEWS
NEW MODELS

Ο Carlos Ghosn συνεργάζεται με κινηματογραφικό ατζέντη

Ο κ. Carlos Ghosn έχει έναν πλούσιο βίο, τόσο σε ό,τι αφορά την επαγγελματική πορεία του όσο και στα βιώματά του. Η ζήση του, η επαγγελματική πορεία του και –κυρίως– τα γεγονότα των τελευταίων δύο ετών, με τη φυλάκισή του και τη δραματική σε εξέλιξη απόδρασή του από την Ιαπωνία, κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελέσουν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας ή τηλεοπτικής σειράς.

Michael Ovitz.

Αυτό φαίνεται να σκέφτηκε ο ίδιος και αποφάσισε να συνεργαστεί με τον κ. Michael Ovitz (φωτογραφία επάνω), έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους του Hollywood, ο οποίος έχει συστήσει την εταιρεία «Creative Artists Agency» και έχει διατελέσει πρώην πρόεδρος στη «The Walt Disney Company».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος του κ. Ghosn, οι δύο άντρες πρόκειται να διερευνήσουν την πιθανότητα να γίνει σενάριο και ταινία είτε η ζωή είτε η απόδρασή του από την Ιαπωνία. Ο κ. Ovitz θα αναλάβει να πραγματοποιήσει επαφές με παράγοντες του Hollywood για να διαπιστώσει κατά πόσο η κινηματογραφική βιομηχανία ενδιαφέρεται για να μεταφέρει τη ζωή του κ. Ghosn είτε στη μεγάλη οθόνη είτε στην τηλεόραση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το μέλλον του VW Scirocco είναι ηλεκτρικό!

cars

Μια μοτοσυκλέτα έτοιμη να γίνει… Pagani

cars

Θα τα καταφέρει να πουλήσει αυτή την Cadillac του 1968;

cars

Royal Enfield – Διαθέσιμη στην Ελλάδα η έκδοση Τrial Works Replica – Ποια είναι η τιμή της

cars

Η Audi ξεκινά τις παραδόσεις του αγωνιστικού R8 LMS GT2

cars

Το Suzuki Swift Extreme Concept φτάνει στα άκρα

cars

Izera: Μια εταιρία ηλεκτρικών από την Πολωνία!

cars

Έρχεται Jeep Wrangler με κινητήρα V8

cars

Αυτό είναι το high-tech τιμόνι της νέας Mercedes S-Class

cars