CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Lewis Hamilton ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ συμφωνία με τη Mercedes 100 εκατομμυρίων λιρών με τον θρύλο της F1

Ο Lewis Hamilton επιβεβαίωσε το μέλλον του στη Formula 1, αφού υπέγραψε επέκταση συμβολαίου 100 εκατομμυρίων λιρών με τη Mercedes.

Υπήρχαν αχαλίνωτες εικασίες ότι ο Lewis Hamilton θα μπορούσε να ζητήσει χρόνο για την καριέρα του στο τέλος της σεζόν ή να κάνει μια δραματική αλλαγή ομάδας σε εταιρείες όπως η Ferrari. Ωστόσο, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επιβεβαίωσε τώρα ότι θα συνεχίσει στα 40 του. Το νέο του συμβόλαιο με τη Mercedes, όπου έχει κερδίσει έξι τίτλους, τον οδήγησε σε μια θέση και τη σεζόν 2024 και 2025 της F1.

Και αυτή η συμφωνία έχει επίσης επεκταθεί στον συμπαίκτη Τζορτζ Ράσελ . Η Mercedes ανακοίνωσε ότι το βρετανικό δίδυμο θα συνεχίσει ως οδηγοί και για τις δύο σεζόν.

symvolaio-lewis-hamilton-mecedes-f1-formula-one-100million-dollars-2025

Ο Lewis Hamilton υπέγραψε επέκταση συμβολαίου στη Mercedes Η νέα συμφωνία του Χάμιλτον θα τον κρατήσει στη F1 στα 40 του

Καταλαβαίνει κανείς ότι η συμφωνία του Χάμιλτον θα τον κάνει να κερδίζει περίπου 50 εκατομμύρια £ ετησίως. Για τη νέα συμφωνία, ο 38χρονος Χάμιλτον είπε: «Ονειρευόμαστε καθημερινά να είμαστε οι καλύτεροι και αφιερώσαμε μαζί την τελευταία δεκαετία για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο.

«Το να είσαι στην κορυφή δεν συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη ή σε σύντομο χρονικό διάστημα, χρειάζεται δέσμευση, σκληρή δουλειά και αφοσίωση και ήταν τιμή μας να μπούμε στα βιβλία της ιστορίας με αυτήν την απίστευτη ομάδα.

“Ποτέ δεν πεινούσαμε περισσότερο για να κερδίσουμε. Έχουμε μάθει από κάθε επιτυχία αλλά και κάθε οπισθοδρόμηση. Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας, συνεχίζουμε να παλεύουμε ανεξάρτητα από την πρόκληση και θα κερδίσουμε ξανά.

Είμαι ευγνώμων στην ομάδα που με στήριξε εντός και εκτός πίστας. Η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει, είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε περισσότερα μαζί και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να το κάνουμε.”

Μαζί του με τον Michael Schumacher σε επτά τίτλους F1, ο Lewis Hamilton είναι πρώτος για τις περισσότερες νίκες σε αγώνες, τις περισσότερες pole positions, τις περισσότερες διαδοχικές σεζόν με pole, τους περισσότερους τερματισμούς στο βάθρο και τους περισσότερους πόντους καριέρας.

symvolaio-lewis-hamilton-mecedes-f1-formula-one-100million-dollars-

Η Mercedes επιβεβαίωσε ότι τόσο ο Χάμιλτον όσο και ο Τζορτζ Ράσελ θα συνεχίσουν μέχρι το 2025

Η επιτυχία του στο σιρκουί επέτρεψε στον Χάμιλτον να σπάσει τα εμπόδια και να καλλιεργήσει ένα υπέροχο χαρτοφυλάκιο.

Έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία 271 εκατομμυρίων λιρών , με ακίνητα, εγκρίσεις επωνυμιών μόδας και μια εκπληκτική συλλογή από supercars για εκκίνηση.

Ο Χάμιλτον, γεννημένος στο Χέρτφορντσαϊρ, έχει επεκτείνει ακόμη και τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά έργα, δουλεύοντας ως παραγωγός σε μια ταινία F1 με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ .

Ο ρομαντισμός ήταν επίσης ένα καυτό θέμα για τον Χάμιλτον αυτή τη σεζόν, που συνδέεται με μια εκκολαπτόμενη σχέση με τη σούπερ σταρ της μουσικής Σακίρα.

Ο Χάμιλτον παραμένει στο κυνήγι για τον όγδοο τίτλο οδηγών που σπάει ρεκόρ, αφού νικήθηκε αμφιλεγόμενα στο στέμμα από τον Μαξ Φερστάπεν στον τελευταίο αγώνα της σεζόν του 2021.

Αλλά η Mercedes έχει δυσκολευτεί στη νέα εποχή των σχεδίων αυτοκινήτων, με τον Russell να παίρνει τις ομάδες που κερδίζουν μόνο αγώνες κατά τις δύο τελευταίες σεζόν, οι οποίες κυριαρχήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τη Red Bull.

Αλλά ο επικεφαλής της ομάδας Toto Wolff επέμεινε ότι η τρέχουσα σύνθεση οδηγών της ομάδας μπορεί να τους οδηγήσει πίσω στη δόξα. Είπε: «Το να συνεχίσουμε με την τρέχουσα σειρά οδηγών μας ήταν μια απλή απόφαση. Ο Lewis Hamilton έχει μια απίστευτα επιτυχημένη συνεργασία με τον Toto Wolff στη Mercedes

  1. MotoGP Αυστρίας αποτελέσματα – Mε τον Francesco Bagnaia να κερδίζει τον αγώνα
  2. F1: Η δίαιτα του Λιούις Χάμιλτον καρποφόρησε με την υπογραφή του συμβολαίου με την Mercedes
  3. Ολλανδικό Grand Prix Highlights Records – Ο Verstappen γράφει ιστορία με αήττητο hat-track
  4. Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σου

symvolaio-lewis-hamilton-mecedes-f1-formula-one-100million-dollars-

Μόνο ο Michael Schumacher μπορεί να ταιριάξει με τον Lewis Hamilton όσον αφορά τους τίτλους οδηγών

«Έχουμε το πιο δυνατό ζευγάρι στο grid και και οι δύο οδηγοί παίζουν κρίσιμο ρόλο στην ομάδα για να μας προχωρήσουν.

«Η δύναμη και η σταθερότητα που παρέχουν θα είναι βασικά δομικά στοιχεία για τη μελλοντική μας επιτυχία.

“Η συνεργασία μας με τον Lewis Hamilton είναι μια από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία του αθλήματος. Ήταν πάντα τυπικό ότι θα συνεχίζαμε μαζί – και είναι δυναμωτικό για όλους μας να το επιβεβαιώνουμε δημόσια.

«Οι ιδιότητές του ως αγνός οδηγός αγώνων καταδεικνύονται από το αξιοσημείωτο ιστορικό του, αλλά με τα χρόνια που ζήσαμε μαζί, έχει γίνει πυλώνας και ηγέτης της ομάδας μας.

«Αυτές οι ηγετικές ιδιότητες είναι ζωτικής σημασίας καθώς επικεντρωνόμαστε στο να παλέψουμε ξανά για τα παγκόσμια πρωταθλήματα.

«Ως το μεγαλύτερο παγκόσμιο αστέρι της F1, έπαιξε επίσης βασικό ρόλο στη διαμόρφωση των δεσμεύσεών μας για τη διαφορετικότητα, την ένταξη και τη βιωσιμότητα, που θα αποτελέσουν τα θεμέλια για την επιτυχία μας τα επόμενα χρόνια.

«Ο Γιώργος είναι το κορυφαίο φως της γενιάς του. Έχει ανταποδώσει την πίστη που δείξαμε σε αυτόν όταν τον προωθήσαμε σε αγωνιστική θέση το 2022.

symvolaio-lewis-hamilton-mecedes-f1-formula-one-100million-dollars-

Ο Lewis Hamilton έχει μια απίστευτα επιτυχημένη συνεργασία με τον Toto Wolff στη Mercedes

“Η παρθενική του pole position στην Ουγγαρία και η πρώτη νίκη στο Grand Prix στο Σάο Πάολο ήταν στιγμές που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν. Ως οδηγός, συνδυάζει την αιχμηρή ταχύτητα με την επιμονή ενός αληθινού μαχητή.

«Αλλά φέρνει επίσης μια εξυπνάδα και προσοχή στη λεπτομέρεια που θα τον βοηθήσει να συνεχίσει να αναπτύσσεται, να αναπτύσσεται και να βελτιώνεται περαιτέρω.

«Είναι φυσικός για την ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε επεκτείνει τη σχέση για τα επόμενα χρόνια».

Η νέα συμφωνία σημαίνει ότι η θητεία του Χάμιλτον στον κατασκευαστή που εδρεύει στο Μπράκλεϋ θα τον πάρει έως και 13 χρόνια μαζί τους μετά την αποχώρησή του από τη McLaren.

Ο Ράσελ, 25 ετών, εντάχθηκε στην ομάδα μόλις το 2022 αφού πέρασε τις τρεις πρώτες σεζόν του στο άθλημα με τη Williams Racing.

Ολοκληρώστε το ημερολόγιο αγώνων F1 2023 – λεπτομέρειες για κάθε Grand Prix φέτος

symvolaio-lewis-hamilton-mecedes-f1-formula-one-100million-dollars

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

  • Η Ανάβαση Πορταριάς 2023 θα γίνει στις 25 και 26 Νοεμβρίου
  • Επισκευή μπροστινού συστήματος… Η λύση του κάθε μοτοσικλετιστή
  • Moto2 Αυστρίας: Ο Celestino Vietti πήρε την πρώτη νίκη
  • 21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Related Articles

F1 drivers risk million euro fines after rule change

cars

Η Alpine A110 S Enstone Edition έχει την υπογραφή -και τα ανθρακονήματα- της Alpine F1

cars

F1: Ποια μονάδα ισχύος ήταν η καλύτερη της χρονιάς;

cars

Innovative proposal presents path for new teams in Formula 1

cars

Ο Βολφ απαγόρευσε το τζόγο σε όλα τα μέλη της Mercedes

cars

Διαζύγιο για τον Bottas!

cars

Ο Φριζάχερ ανυπομονεί να κάψει λάστιχο στη Θεσσαλονίκη (vid)

cars

Ο Ντομενικάλι ζητά αγωνιστικές ποινές σε όσους παραβιάζουν το budget cap

cars

Νέα επωνυμία για την ομάδα της Aston Martin το 2024

cars