CARSNEWS
MOTONEWS

Ειδική προσφορά από τη CFMOTO – Δωρεάν το Τ-Box σε όλα τα μοντέλα της

Ειδική προσφορά από τη CFMOTO - Δωρεάν το Τ-Box σε όλα τα μοντέλα της
  • Διαβάστηκε από 2.105 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/09/2023

Μέχρι το τέλος του έτους, η CFMOTO δίνει δωρεάν το T-Box σε όλες τις μοτοσυκλέτες που δεν το έχουν στο στάνταρ εξοπλισμό. Δείτε τι είναι το T-Box και τι μπορείτε να κάνετε με αυτό.

Κλίκαρε για να δεις τι εξάτμιση μπορείς να βάλεις στο μηχανάκι σου

Η CFMOTO ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής CFMOTO Ride, η οποία είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα της, καθώς και μια ειδική προσφορά. Από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, η CFMOTO θα παρέχει το T-Box δωρεάν σε κάθε μοτοσυκλέτα που θα πουληθεί σε αυτή την περίοδο και δεν το διαθέτει στον standard εξοπλισμό.



 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τί είναι η εφαργμογή CFMOTO Ride;


Η εφαρμογή CFMOTO Ride είναι διαθέσιμη για κατέβασμα στο Google Play και στο APP Store και συνδέεται με τη μοτοσυκλέτα μέσω του T-Box (με Bluetooth και δορυφορικά). Μέσω αυτού, στην οθόνη του τηλεφώνου προβάλλονται πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της μοτοσυκλέτας, με την πλοήγηση, καθώς και αναβαθμίσεις ΟΤΑ και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, χωρίς καν να χρειάζεται ο αναβάτης να βρίσκεται κοντά στη μοτοσυκλέτα. 

Σαν επιπρόσθετο μέτρο ασφαλείας, μόνο μια συσκευή μπορεί να συνδεθεί εκεί, ώστε κανείς άλλος να μην μπορεί να συνδεθεί και να πάρει τον έλεγχο.

Το Τ-Box δίνει πληροφορίες για τη μοτοσυκλέτα σχετικά με την κατάσταση του κινητήρα (στροφές, υπερθέρμανση), για την ίδια τη μοτοσυκλέτα καθώς και για την ασφάλειά της (κλείδωμα/ξεκλείδωμα). Πέρα από αυτά, στέλνει γενικές υπενθυμίσεις όπως όταν η μοτοσυκλέτα δεν έχει κινηθεί καιρό ή όταν πέφτει η τάση της μπαταρίας. 



 

Τί μπορώ να κάνω με την εφαρμογή CFMOTO Ride;


Η εφαρμογή έχει πολλές λειτουργίες, όπως το ψηφιακό κλειδί, όπο ξεκλειδώνει αυτόματα τη μοτοσυκλέτα μόλις πλησιάσει ο κάτοχος, χωρίς να χρειάζεται το κλειδί ή η εκκίνηση της εφαρμογής (μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα).

Με το χαρακτηριστικό “μπιπ” και με το σινιάλο των φώτων η εφαρμογή καθιστά εύκολη την διαδικασία εύρεσης της μοτοσυκλέτας, καθώς όταν ο κάτοχος επιλέξει τη συγκεκριμένη λειτουργία τον ειδοποιεί για το που είναι παρκαρισμένη. 



Επίσης, με τον κινητήρα σβησμένο και το πλαϊνό σταντ κατεβασμένο, η μοτοσυκλέτα θα απενεργοποιήσει όλες τις λειτουργίες της εκτός από τον προβολέα που για 10 δευτ. θα μείνει φωτεινός για να περπατήσει ο κάτοχος με ασφάλεια μέχρι το σπίτι. (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα). 

Υπάρχουν ακόμη οι δυνατότητες επιλογής διαφορετικού φωτισμού στην εμφάνιση της εφαρμογής, καταγραφής ιστορικού διαδρομών, υπενθύμισης κόπωσης αναβάτη, υπερθέρμανσης κινητήρα και υψηλών στροφών, καθώς και χαμηλής στάθμης καυσίμου. 

Όσο για το αντικλεπτικό μέτωπο, η εφαρμογή μπορεί να παρακολουθεί την κίνηση της μοτοσυκλέτας εντός ή εκτός των ορίων περιοχής που έχει ορίσει ο κάτοχος (Geofence), ενώ υπάρχει και η λειτουργία Anti-Theft 2.0, η οποία επιτρέπει στον κάτοχο να ενεργοποιήσει την επιλογή Anti-Theft σε περίπτωση κλοπής και η μοτοσυκλέτα δεν θα μπορεί να εκκινήσει. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

H Auto Fabrica παρουσιάζει το… μέλλον των μηχανών

cars

Piaggio Group – Άλλος ένας όμιλος με κέρδη ρεκόρ για το 2022

cars

Voge 125R: Θα τρέμουν τα παπιά με αυτή τη μοτοσυκλέτα

cars

Puig – Αν η Honda δεν φέρει μοτοσυκλέτα που νικά, χάνει τον Marquez

cars

H Moto Guzzi V85TT με όφελος 800€ και προνομιακό επιτόκιο

cars

Νέα QJMOTOR SRT 800SX με ισχυρότερο μοτέρ και πλουσιότερο εξοπλισμό

cars

Μια μηχανή τελείως ξεχωριστής αισθητικής

cars

Χανιά: Πάτησε ντελιβερά με το αυτοκίνητο λόγω προσωπικών διαφορών και

cars

Νέα Yamaha XSR900 GP – Μια μοτοσυκλέτα φόρος τιμής στην αγωνιστική ιστορία της Yamaha

cars